Sausainiai iš sluoksniuotos tešlos be mielių
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Paprasti ir tuo pačiu skanūs sausainiai iš sluoksniuotos tešlos be mielių. Jokio įdaro, tik tešla, cukrus ir cinamonas. Tobulas sausainis kasdieniniam arbatos vakarui. Štai klasikinis receptas, kaip gaminti sausainius iš sluoksniuotos tešlos be mielių. Tešlą lengvai iškočiokite ir pabarstykite cinamonu bei cukrumi. Susukti dvipusiu vyniotiniu (kaip nuotraukoje). Supjaustykite porcijomis ir kepkite orkaitėje iki gražios auksinės rudos spalvos.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla be mielių1 vnt (400~450g.)
-
Cukruspagal skonį
-
Cinamonaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sluoksniuotą tešlą dėkite ant stalo ir lengvai iškočiokite. Pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
-
2. Susukame iš abiejų pusių į centrą, kad atrodytų kaip nuotraukoje.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite porcijomis.
-
4. Perkelkite sausainius į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Temperatūra 150 laipsnių.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama