Sausainiai iš sluoksniuotos tešlos be mielių

Sausainiai iš sluoksniuotos tešlos be mielių

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paprasti ir tuo pačiu skanūs sausainiai iš sluoksniuotos tešlos be mielių. Jokio įdaro, tik tešla, cukrus ir cinamonas. Tobulas sausainis kasdieniniam arbatos vakarui. Štai klasikinis receptas, kaip gaminti sausainius iš sluoksniuotos tešlos be mielių. Tešlą lengvai iškočiokite ir pabarstykite cinamonu bei cukrumi. Susukti dvipusiu vyniotiniu (kaip nuotraukoje). Supjaustykite porcijomis ir kepkite orkaitėje iki gražios auksinės rudos spalvos.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla be mielių
    1 vnt (400~450g.)
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sluoksniuotą tešlą dėkite ant stalo ir lengvai iškočiokite. Pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
    1. Sluoksniuotą tešlą dėkite ant stalo ir lengvai iškočiokite. Pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  • Susukame iš abiejų pusių į centrą, kad atrodytų kaip nuotraukoje.
    2. Susukame iš abiejų pusių į centrą, kad atrodytų kaip nuotraukoje.
  • Reklama
  • Supjaustykite porcijomis.
    3. Supjaustykite porcijomis.
  • Perkelkite sausainius į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Temperatūra 150 laipsnių.
    4. Perkelkite sausainius į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Temperatūra 150 laipsnių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai