Šašlykas

Šašlykas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Pagrindinis šašlykų receptas – jūsų dėmesiui. Jei nenorite eksperimentuoti, jei norite paprasčiausio ir efektyviausio šašlyko gaminimo būdo, tuomet šis receptas kaip tik jums. Kaip žinia, beveik visose šalyse šašlykai yra populiariausias patiekalas pavasario-vasaros iškylų ​​sezono metu. Bet kokią išvyką į gamtą būtinai lydi kepsninė. Šio patiekalo paruošimo receptų yra labai daug, bet čia norėjau pateikti patį paprasčiausią, elementariausią, bet veiksmingą šašlyko gaminimo receptą. Nieko papildomo, tik mėsa, svogūnai ir prieskoniai. Variantas pradedantiesiems.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    2 kilogramai
  • Svogūnai
    250 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite kubeliais, kurių kraštinė būtų maždaug 4-5 cm. Būtinai nupjaukite riebalų perteklių.
    1. Mėsą supjaustykite kubeliais, kurių kraštinė būtų maždaug 4-5 cm. Būtinai nupjaukite riebalų perteklių.
  • Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius. Išmaišykite.
    2. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad mėsa pasimarinuotų.
    3. Padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad mėsa pasimarinuotų.
  • Mėsą suverkite ant iešmų.
    4. Mėsą suverkite ant iešmų.
  • Reklama
  • Kepkite ant karštų žarijų, kol mėsa visiškai iškeps, reguliariai vartydami. Kepti reikia apie 20 minučių, priklausomai nuo temperatūros i...
    5. Kepkite ant karštų žarijų, kol mėsa visiškai iškeps, reguliariai vartydami. Kepti reikia apie 20 minučių, priklausomai nuo temperatūros ir gabalėlių dydžio. Lengviausias būdas nustatyti pasirengimą yra paragauti.
  • Gero apetito.
    6. Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai