Šašlykas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Pagrindinis šašlykų receptas – jūsų dėmesiui. Jei nenorite eksperimentuoti, jei norite paprasčiausio ir efektyviausio šašlyko gaminimo būdo, tuomet šis receptas kaip tik jums. Kaip žinia, beveik visose šalyse šašlykai yra populiariausias patiekalas pavasario-vasaros iškylų sezono metu. Bet kokią išvyką į gamtą būtinai lydi kepsninė. Šio patiekalo paruošimo receptų yra labai daug, bet čia norėjau pateikti patį paprasčiausią, elementariausią, bet veiksmingą šašlyko gaminimo receptą. Nieko papildomo, tik mėsa, svogūnai ir prieskoniai. Variantas pradedantiesiems.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena2 kilogramai
-
Svogūnai250 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą supjaustykite kubeliais, kurių kraštinė būtų maždaug 4-5 cm. Būtinai nupjaukite riebalų perteklių.
-
2. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad mėsa pasimarinuotų.
-
4. Mėsą suverkite ant iešmų.
-
Reklama
-
5. Kepkite ant karštų žarijų, kol mėsa visiškai iškeps, reguliariai vartydami. Kepti reikia apie 20 minučių, priklausomai nuo temperatūros ir gabalėlių dydžio. Lengviausias būdas nustatyti pasirengimą yra paragauti.
-
6. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama