Šašlykas

Šašlykas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Pagrindinis šašlykų receptas – jūsų dėmesiui. Jei nenorite eksperimentuoti, jei norite paprasčiausio ir efektyviausio šašlyko gaminimo būdo, tuomet šis receptas kaip tik jums. Kaip žinia, beveik visose šalyse šašlykai yra populiariausias patiekalas pavasario-vasaros iškylų ​​sezono metu. Bet kokią išvyką į gamtą būtinai lydi kepsninė. Šio patiekalo paruošimo receptų yra labai daug, bet čia norėjau pateikti patį paprasčiausią, elementariausią, bet veiksmingą šašlyko gaminimo receptą. Nieko papildomo, tik mėsa, svogūnai ir prieskoniai. Variantas pradedantiesiems.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    2 kilogramai
  • Svogūnai
    250 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite kubeliais, kurių kraštinė būtų maždaug 4-5 cm. Būtinai nupjaukite riebalų perteklių.
    1. Mėsą supjaustykite kubeliais, kurių kraštinė būtų maždaug 4-5 cm. Būtinai nupjaukite riebalų perteklių.
  • Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius. Išmaišykite.
    2. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad mėsa pasimarinuotų.
    3. Padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad mėsa pasimarinuotų.
  • Mėsą suverkite ant iešmų.
    4. Mėsą suverkite ant iešmų.
  • Reklama
  • Kepkite ant karštų žarijų, kol mėsa visiškai iškeps, reguliariai vartydami. Kepti reikia apie 20 minučių, priklausomai nuo temperatūros i...
    5. Kepkite ant karštų žarijų, kol mėsa visiškai iškeps, reguliariai vartydami. Kepti reikia apie 20 minučių, priklausomai nuo temperatūros ir gabalėlių dydžio. Lengviausias būdas nustatyti pasirengimą yra paragauti.
  • Gero apetito.
    6. Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai