Šašlykai šampano marinate
4.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Šašlykų mėsa gerai suminkštėja marinuota šampane. Tik būtinai rinkitės brut šampaną. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kiaulienos sprandinė yra puikus pasirinkimas. Joje yra pakankamai riebalų, todėl šašlykai bus sultingi.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Svogūnai3 vnt
-
Šampanas200 mililitrų
-
Krapai20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Kiaulieną supjaustykite porcijomis. -
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Švelniai paspauskite jį rankomis, kad greičiau pradėtų išsiskirti sultys. Tada įdėkite smulkintų šviežių krapų. -
4. Tada į dubenį sudėkite supjaustytą mėsą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. -
Reklama
-
5. Mėsą užpilkite šampanu ir išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite marinuotis 2-3 valandas. -
6. Per tą laiką mėsą galima pamaišyti 1-2 kartus. -
Reklama
-
7. Marinuotą mėsą kepkite ant iešmelių ant karštų anglių. Venkite atviros liepsnos. Pasukite iešmelius, kad iškeptumėte tolygiai. -
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















