Šašlykai šampano marinate

Šašlykai šampano marinate

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Šašlykų mėsa gerai suminkštėja marinuota šampane. Tik būtinai rinkitės brut šampaną. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kiaulienos sprandinė yra puikus pasirinkimas. Joje yra pakankamai riebalų, todėl šašlykai bus sultingi.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Šampanas
    200 mililitrų
  • Krapai
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
    2. Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Švelniai paspauskite jį rankomis, kad greičiau pradėtų išsiskirti sultys. Tada įdėkite s...
    3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Švelniai paspauskite jį rankomis, kad greičiau pradėtų išsiskirti sultys. Tada įdėkite smulkintų šviežių krapų.
  • Tada į dubenį sudėkite supjaustytą mėsą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    4. Tada į dubenį sudėkite supjaustytą mėsą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Mėsą užpilkite šampanu ir išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite marinuotis 2-3 valandas.
    5. Mėsą užpilkite šampanu ir išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite marinuotis 2-3 valandas.
  • Per tą laiką mėsą galima pamaišyti 1-2 kartus.
    6. Per tą laiką mėsą galima pamaišyti 1-2 kartus.
  • Reklama
  • Marinuotą mėsą kepkite ant iešmelių ant karštų anglių. Venkite atviros liepsnos. Pasukite iešmelius, kad iškeptumėte tolygiai.
    7. Marinuotą mėsą kepkite ant iešmelių ant karštų anglių. Venkite atviros liepsnos. Pasukite iešmelius, kad iškeptumėte tolygiai.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai