Šašlykai giros marinate
4.4 (7 įvertinimai)
4 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Jei vasarą nuo troškulio labiau gelbstitės gira, būtinai pabandykite ją panaudoti mėsos marinate. Kiauliena minkšta, su nežymiu giros aromato ir skonio atspalviu. Užtenka šašlykus giroje marinuoti 4 valandas, nors geriausia mėsą marinate palikti per naktį. Svogūnus galima supjaustyti žiedais, kad vėliau keptų ant grotelių kartu su mėsa. Tai paprastas ir skanus šašlykų pasirinkimas, kurį verta išbandyti. Šiek tiek atšiauri gira su nedideliu rūgštumu idealiai tinka marinatui.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Gira1~1,5 stiklinės
-
Svogūnas1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į indą arba gilų dubenį.
-
Reklama
-
3. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis.
-
4. Druska ir pipirai pagal skonį. Jei norite, galite pridėti prieskonių šašlykams.
-
Reklama
-
5. Supilkite girą.
-
6. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą.
-
Reklama
-
7. Paruoškite grilį.
-
8. Suseikite mėsą ant iešmų ir dėkite kepti.
-
Reklama
-
9. Ir kepkite, kol iškeps.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama