Šarlotė su šaldytomis vyšniomis

Šarlotė su šaldytomis vyšniomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Yra daug būdų, kaip paruošti šarlotę. Klasikiniame recepte naudojami obuoliai, tačiau galite eksperimentuoti su įdaru ir pasigaminti skanų vyšnių pyragą. Žodžių „vyšnia“ ir „šarlotė“ junginys iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti gana keistas, tačiau skubu patikinti, kad labai skanu! Nors kodėl žodžiai? Geriau viską išbandykite patys!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1 puodelis
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukrus
    1 puodelis
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Šaldytos vyšnios
    300 gramų
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Džiūvėsėliai
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų ir išplakite baltymus mikseriu.
    1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų ir išplakite baltymus mikseriu.
  • Į tirštas baltymų putas įpilkite stiklinę cukraus ir toliau plakite.
    2. Į tirštas baltymų putas įpilkite stiklinę cukraus ir toliau plakite.
  • Reklama
  • Tada į purias baltymų putas suberiame trynius, miltus, vanilę ir viską labai atsargiai išmaišome.
    3. Tada į purias baltymų putas suberiame trynius, miltus, vanilę ir viską labai atsargiai išmaišome.
  • Kepimo formos dugną pabarstykite džiūvėsėliais, tada sudėkite į ją tešlą.
    4. Kepimo formos dugną pabarstykite džiūvėsėliais, tada sudėkite į ją tešlą.
  • Reklama
  • Atšildytas vyšnias sumaišykite su krakmolu.
    5. Atšildytas vyšnias sumaišykite su krakmolu.
  • Uogas dėkite ant tešlos, lengvai paspausdami.
    6. Uogas dėkite ant tešlos, lengvai paspausdami.
  • Reklama
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių, šarlotę kepkite 30-35 minutes. Skanaus!
    7. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių, šarlotę kepkite 30-35 minutes. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai