Šaltibarščiai su varške
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sriubos, be jokios abejonės, labai sveika, bet kai lauke lepina mus šiluma, norisi ko nors gaivaus. Čia gelbsti šaltos sriubos. Kviečiu gaminti ir išbandyti šaltibarščius su varške! Pasakysiu, sriuba skani! Virtų kiaušinių galima dėti tiesiai į lėkštę arba tiesiog supjaustyti į bendrą puodą. Magiškas vasaros skonis primenantis vasarą!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai1~2 vnt
-
Varškė200 gramų
-
Svogūnų laiškai1 ryšulėlis
-
Krapai1 ryšulėlis
-
Agurkas2 vnt
-
Kiaušiniai3~4 vnt
-
Kefyras0.5 litro
-
Vanduo1 litras
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia išvirkite burokėlius. Atvėsinkite juos.
-
2. Į puodą, kuriame gaminsite šaltibarščius, sudėkite varškę. Sudėkite pjaustytus agurkus.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Sudėkite į puodą.
-
4. Atvėsusius burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Pridėti į puodą.
-
Reklama
-
5. Užpilkite kefyru ir šaltu vandeniu, įdėkite druskos. Išmaišykite. Įdėkite į šaldytuvą, kad sriuba atšaltų.
-
6. Patiekdami į lėkštę įdėkite virtą kiaušinį. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama