Šaltibarščiai su varške

Šaltibarščiai su varške

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sriubos, be jokios abejonės, labai sveika, bet kai lauke lepina mus šiluma, norisi ko nors gaivaus. Čia gelbsti šaltos sriubos. Kviečiu gaminti ir išbandyti šaltibarščius su varške! Pasakysiu, sriuba skani! Virtų kiaušinių galima dėti tiesiai į lėkštę arba tiesiog supjaustyti į bendrą puodą. Magiškas vasaros skonis primenantis vasarą!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    1~2 vnt
  • Varškė
    200 gramų
  • Svogūnų laiškai
    1 ryšulėlis
  • Krapai
    1 ryšulėlis
  • Agurkas
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3~4 vnt
  • Kefyras
    0.5 litro
  • Vanduo
    1 litras
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia išvirkite burokėlius. Atvėsinkite juos.
    1. Pirmiausia išvirkite burokėlius. Atvėsinkite juos.
  • Į puodą, kuriame gaminsite šaltibarščius, sudėkite varškę. Sudėkite pjaustytus agurkus.
    2. Į puodą, kuriame gaminsite šaltibarščius, sudėkite varškę. Sudėkite pjaustytus agurkus.
  • Reklama
  • Supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Sudėkite į puodą.
    3. Supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Sudėkite į puodą.
  • Atvėsusius burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Pridėti į puodą.
    4. Atvėsusius burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Pridėti į puodą.
  • Reklama
  • Užpilkite kefyru ir šaltu vandeniu, įdėkite druskos. Išmaišykite. Įdėkite į šaldytuvą, kad sriuba atšaltų.
    5. Užpilkite kefyru ir šaltu vandeniu, įdėkite druskos. Išmaišykite. Įdėkite į šaldytuvą, kad sriuba atšaltų.
  • Patiekdami į lėkštę įdėkite virtą kiaušinį. Gero apetito!
    6. Patiekdami į lėkštę įdėkite virtą kiaušinį. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai