Šalta vyšnių sriuba
5 (1 įvertinimai)
3
Porcijos
4 val.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Ši šalta vyšnių sriuba ypač aktuali vasaros sezonu. Tai šaltas desertas iš vyšnių, grietinėlės ir prieskonių. Ši sriuba yra labai saldi, kvapni ir skani! Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti šaltą vyšnių sriubą. Jei naudojate šviežias vyšnias, o ne šaldytas, virkite jas 10–12 minučių. Dalį vandens (apie 1/3) galima pakeisti sausu raudonuoju vynu, tai suteiks pikantiško skonio.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšnios500 gramų
-
Vanduo500 mililitrų
-
Cukrus100 gramų
-
Vanilės ekstraktaspagal skonį
-
Grietinėlė500 mililitrų (15
-
Grietinė250 gramų
-
Cinamono lazdelė1 vnt
-
Žvaigždinis anyžius1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Vandenį su vyšniomis ir cukrumi uždėkite ant vidutinės ugnies. Įpilkite vanilės ekstrakto, cinamono ir žvaigždinio anyžiaus. Užvirkite, virkite 5-7 minutes.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite grietinėlę ir grietinę su blenderiu.
-
4. Gautą mišinį supilkite į karštą pagrindą. Išmaišykite ir palikite porai valandų atvėsti šaldytuve.
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama