Šalta kefyro sriuba
4.4 (18 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Užsieniečiams mūsų kefyro sriuba atrodo labai keistas patiekalas, bet mano šeima šią sriubą mėgsta. Ypač šis variantas tinka bet kokiai progai. Jei norite praleisti mažiau laiko, drąsiai pakeiskite vištieną dešra. Bet patikėkite manimi: tai daug skaniau. Likę ingredientai yra prieinami kiekvienam, tereikia iš anksto išvirti bulves ir kiaušinius. Ir būtinai perskaitykite, kaip pasigaminti šaltą kefyro sriubą.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė150 gramų
-
Ridikėliai3~4 vnt
-
Agurkas1 vnt
-
Bulvės2~3 vnt
-
Kiaušiniai2~3 vnt
-
Kefyras500 mililitrų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Citrina0.5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite agurką ir ridikėlį juostelėmis.
-
2. Iš anksto išvirkite kiaušinius ir vištieną. Atvėsinkite ir supjaustykite. Sudėkite juos į daržoves kartu su smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
-
Reklama
-
3. Taip pat išvirkite bulves su lupena. Tada atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Pridėkite prie kitų ingredientų.
-
4. Tada viską išmaišykite ir įdėkite druskos, pipirų ir įspauskite citrinos sulčių.
-
Reklama
-
5. Pabaigoje supilkite kefyrą. Geriausia prieš patiekiant porai valandų palikti šaldytuve. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (18 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama