Šalta gazpacho sriuba su pomidorų sultimis
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Kaip gera turėti ką nors gaivaus ir lengvo per karščius. Itališka gaspacho sriuba iš pomidorų sulčių yra gera. Ji paruošiama tiesiog per kelias minutes ir visa jūra malonumų. Prieš patiekdami gaspačą atvėsinkite arba įdėkite ledo kubelių. Iš žalumynų galite paimti petražoles, kalendrą ar baziliką. Jei pageidaujama, galima patiekti su skrebučiais.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorų sultys2 stiklinės
-
Pomidoras1 vnt
-
Saldžioji paprika1 vnt
-
Šviežias agurkas1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Svogūnų laiškai15 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Atvėsinkite sultis, nuplaukite daržoves ir žoleles, nusausinkite.
-
2. Nulupkite papriką išimkite sėklas, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.
-
Reklama
-
3. Į papriką sudėkite pjaustytą pomidorą.
-
4. Česnaką nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į dubenį su daržovėmis.
-
Reklama
-
5. Daržoves susmulkinkite arba sutrinkite. Sudėkite į gilų dubenį.
-
6. Į dubenį sudėkite susmulkintą agurką ir žoleles.
-
Reklama
-
7. Supilkite šaltas pomidorų sultis.
-
8. Gazpačą pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Dėti į šaldytuvą, kad atvėstų.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama