Salotos Tinginė silkė po kailiu
5 (1 įvertinimai)
								4-5  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Salotos "Silkė po kailiu" - vienos populiariausių. Tačiau kartais galite palengvinti savo darbą ir pasigaminti „tinginį“ šių salotų variantą. Taip pat labai skanu! „Tinginė silkė po kailiu“ paruošiama greičiau ir kiek lengviau nei klasikinė. O šioje versijoje ingredientus galite sutarkuoti. Bet, mano nuomone, sumaišytas nėra labai skanus. Daug geriau viską smulkiai supjaustyti, pagardinti majonezu ir išmaišyti.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Žuvis / 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Sūdyta silkė150 gramų
- 
													Bulvės2 vnt
- 
													Morkos2 vnt
- 
													Burokėliai2 vnt
- 
													Svogūnų laiškai20 gramų
- 
													Vištienos kiaušinis2 vnt
- 
													Majonezas3 šaukštai
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus salotoms. 1. Paruoškite ingredientus salotoms.
- 
                                                     2. Išvirkite bulves. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. 2. Išvirkite bulves. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Taip pat išvirkite morkas, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustyti kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite. Į salotas sudėkite morkas ir kiaušinius. 3. Taip pat išvirkite morkas, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustyti kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite. Į salotas sudėkite morkas ir kiaušinius.
- 
                                                     4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kaip morkas ir bulves. 4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kaip morkas ir bulves.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pagardinkite salotas majonezu. Jei norite, galite šiek tiek pipiruoti. 5. Pagardinkite salotas majonezu. Jei norite, galite šiek tiek pipiruoti.
- 
                                                     6. Sumaišykite visus salotų ingredientus. 6. Sumaišykite visus salotų ingredientus.
- 
Reklama
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















