Salotos Tinginė silkė po kailiu

Salotos Tinginė silkė po kailiu

5 (1 įvertinimai)

4-5

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Salotos "Silkė po kailiu" - vienos populiariausių. Tačiau kartais galite palengvinti savo darbą ir pasigaminti „tinginį“ šių salotų variantą. Taip pat labai skanu! „Tinginė silkė po kailiu“ paruošiama greičiau ir kiek lengviau nei klasikinė. O šioje versijoje ingredientus galite sutarkuoti. Bet, mano nuomone, sumaišytas nėra labai skanus. Daug geriau viską smulkiai supjaustyti, pagardinti majonezu ir išmaišyti.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    150 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Burokėliai
    2 vnt
  • Svogūnų laiškai
    20 gramų
  • Vištienos kiaušinis
    2 vnt
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Kaip pagaminti
  • Paruoškite ingredientus salotoms.
    1. Paruoškite ingredientus salotoms.
  • Išvirkite bulves. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    2. Išvirkite bulves. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  • Taip pat išvirkite morkas, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustyti kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Smulki...
    3. Taip pat išvirkite morkas, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustyti kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite. Į salotas sudėkite morkas ir kiaušinius.
  • Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kaip morkas ...
    4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kaip morkas ir bulves.
  • Pagardinkite salotas majonezu. Jei norite, galite šiek tiek pipiruoti.
    5. Pagardinkite salotas majonezu. Jei norite, galite šiek tiek pipiruoti.
  • Sumaišykite visus salotų ingredientus.
    6. Sumaišykite visus salotų ingredientus.
  • Skanaus.
    7. Skanaus.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai