Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą gaunami labai skanūs saldžiarūgščiai marinuoti agurkai. Jų receptas paprastas. Agurkus galima patiekti prie stalo kaip užkandį arba ruošti įvairioms salotoms. Tokioms raugintoms daržovėms ruošti geriausia naudoti nedidelio dydžio agurkus. Jie puikiai telpa į stiklainį. Sūrymas pagal šį receptą paruošiamas 500 ml. ir išeiga yra 1 stiklainis po 0,5 litro. Jei norite, galite saugiai padidinti porcijų skaičių.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai600 gramų
-
Druska0.5 šaukšto
-
Cukrus0.5 šaukštai
-
Actas 9%1 šaukštas
-
Vanduo500 mililitrų
-
Česnakai2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Agurkus užpilkite vandeniu ir palikite 15 minučių. Ši procedūra reikalinga norint, kad jie būtų traškūs. Tada nuplaukite daržoves.
-
Reklama
-
3. Į švaraus stiklainio dugną išdėliokite česnako skilteles, kurios iš anksto nuluptos.
-
4. Užpildykite stiklainį agurkais.
-
Reklama
-
5. Supilkite vandenį į puodą. Įdėkite druskos ir cukraus. Sūrymą užvirinkite.
-
6. Supilkite actą. Išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Paruoštą sūrymą supilkite į agurkų stiklainį. Sterilizuokite 3-5 minutes. Norėdami tai padaryti, ant puodo dugno uždėkite skudurą, įdėkite stiklainį agurkų ir užpildykite vandeniu. Padėkite puodą ant ugnies, o kai vanduo užvirs, atkreipkite dėmesį į sterilizavimo laiką.
-
8. Užsukite stiklainį metaliniu dangteliu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama