Ryžių užkepėlė su varške ir kriauše
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Mūsų šeima mėgsta šias užkepėles pusryčiams, popietės užkandžiui ar kaip lengva vakarienė. Todėl siūlau išmokti ir jums pasigaminti ryžių užkepėlę su varške ir kriauše. Jūs nepasigailėsite. Sveiki ir skanūs pusryčiai vaikui ir suaugusiam – užkepėlė. Net pats įnoringiausias žmogus vargu ar atsisakys tokios švelnios užkepėlės. Ši užkepėlė yra aromatinga, švelni ir sultinga. Kas gali būti skaniau ir sveikiau? Pasigaminkite šią užkepėlę ir nepasigailėsite.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai100 gramų
-
Pienas300 gramų
-
Cukrus2 šaukštai
-
Sviestas1 šaukštas
-
Kriaušės2 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Vanilinas1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje trynius išplakti su cukrumi.
-
2. Įdėkite varškės, tada ryžių. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Kriaušę nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų su žiupsneliu druskos ir atsargiai įmaišykite į bendrą masę.
-
Reklama
-
5. Į varškės mišinį suberkite spanguoles (nebūtina) ir kriaušes ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į jį tešlą, atsargiai paskirstydami per visą indą. Tada pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama