Ryžių sriuba žiemai
5 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paruoškite apetitą keliančią ryžių sriubą žiemai stiklainiuose. Pasirinkimas yra labai paprastas ir ekonomiškas, tačiau jis visada padės tinkamu laiku. Ryžių sriubą gera pasiimti su savimi į gamtą, atidarykite stiklainį ir viskas! Tokios sriubos mums dažnai padeda, nes visada būna akimirkų, kai nesinori stovėti prie viryklės ir gaminti, o štai iš spintelės galima ištraukti stiklainį ir vakarienė jau ant stalo. Žinoma, sriubą galima tiesiog supilti į sultinį arba įpilti į puodą su virtomis bulvėmis. Išbandykite, aš tikiu, kad jums patiks!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai1 stiklinė
-
Vanduo3 stiklinės
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Agurkai2 vnt
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Actas 9%2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite agurkus, supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Tada nulupkite ir nuplaukite svogūną, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
5. Visas paruoštas daržoves sudėkite į puodą ir sukratykite ryžius.
-
6. Toliau įpilkite aliejaus, druskos ir cukraus, užpilkite vandeniu.
-
Reklama
-
7. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 25-30 minučių, pabaigoje įpilkite acto, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
-
8. Išdėliokite sriubą į iš anksto sterilizuotus stiklainius, nedelsdami užsukite dangtį ir apverskite aukštyn kojomis, apvyniokite antklode, o po paros perkelkite į sandėliuką.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama