Ryžių sriuba
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Norite paįvairinti savo dienos pietų meniu? Soti, apetitą kelianti ir sotumo suteikianti sriuba su subtiliu citrinos dvelksmu jums tikrai patiks, tereikia ją išbandyti. Noriu jums parodyti, kaip pasigaminti ryžių sriubą su vištiena. Šis receptas, nors ir gana paprastas, labai skiriasi nuo klasikinio. Citrinų sultys suteikia patiekalui nuostabaus pikantiškumo. Mano nuomone, tai puikus pasirinkimas visai šeimai.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Aliejus1 šaukštas
-
Morkos1 vnt
-
Saliero stiebas1 vnt
-
Ryžiai3/4 stiklinės
-
Citrinos sultys3 šaukštai
-
Kiaušinis2 vnt
-
Vištiena500 gramų (+ daržovės ir prieskoniai sultiniui)
-
Druska, pipirai, žolelėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sultinį rekomenduoju išvirti iš anksto, po to vištieną atvėsinti ir išrūšiuoti, atskiriant mėsą nuo kaulų. Morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
2. Susmulkinkite salierą.
-
Reklama
-
3. Puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus, suberkite daržoves ir kepkite 3-4 minutes retkarčiais pamaišydami.
-
4. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
-
Reklama
-
5. Suberkite ryžius ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
-
6. Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Supilkite plona srovele į sriubą maišydami.
-
Reklama
-
7. Po 5 minučių dėkite vištieną į puodą.
-
8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių. Po poros minučių galite nukelti nuo ugnies ir patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama