Ryžių, kumpio ir sūrio užkepėlė

Ryžių, kumpio ir sūrio užkepėlė

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nežinote, ką gaminti pietums ar vakarienei? Pamėginkite pasigaminti ryžių užkepėlę. Visi mėgsta, greitai ir lengvai paruošiama. O su sūriu ir kumpiu gausite neįprastai skanų ir aromatingą patiekalą! Tai visai nesunku, o jei po vakarykštės vakarienės liko ryžių, mūsų užduotis tampa daug lengvesnė. Šioje užkepėlėje jums tikrai patiks ryžių ir kumpio derinys. Ši užkepėlė bus puiki „gelbėtoja“ labai užimtiems žmonėms.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    2 stiklinės
  • Kumpis
    150 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai Druska
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    3 šaukštai
  • Šviežios petražolės
    saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pusiau išvirkite ryžius. Užpilkite vandeniu santykiu 1:2, uždenkite dangčiu ir uždėkite ant silpnos ugnies.
    1. Pirmiausia pusiau išvirkite ryžius. Užpilkite vandeniu santykiu 1:2, uždenkite dangčiu ir uždėkite ant silpnos ugnies.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
    2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Tada į svogūną suberkite smulkiais gabalėliais supjaustytą kumpį ir viską kartu pakepinkite 3-4 minutes.
    3. Tada į svogūną suberkite smulkiais gabalėliais supjaustytą kumpį ir viską kartu pakepinkite 3-4 minutes.
  • Nedideliame dubenyje išplakite pieną ir kiaušinius. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    4. Nedideliame dubenyje išplakite pieną ir kiaušinius. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Į ryžius supilkite kiaušinių-pieno mišinį, kumpį ir svogūnus, tarkuotą sūrį ir smulkiai pjaustytas petražoles. Viską gerai išmaišyti.
    5. Į ryžius supilkite kiaušinių-pieno mišinį, kumpį ir svogūnus, tarkuotą sūrį ir smulkiai pjaustytas petražoles. Viską gerai išmaišyti.
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tada supilkite ryžių mišinį į formą.
    6. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tada supilkite ryžių mišinį į formą.
  • Reklama
  • Kepimo indą 35 minutėms dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
    7. Kepimo indą 35 minutėms dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai