Rūgštynių limonadas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Dalinuosi originalaus rūgštynių limonado receptu. Jis rūgštus ir šiek tiek aštrus dėl imbiero. Labai gaivus ir malšina troškulį. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti rūgštynių limonadą. Cukraus kiekį geriau pasirinkti pagal savo skonį; limonadą galite gaminti saldesnį arba rūgštesnį. Vietoj citrinos sulčių galite naudoti šviežią laimą. Rūgštynės suteikia limonadui ne tik gražią smaragdo spalvą, bet ir suteikia tam tikro gaivumo.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūgštynės1/2 sauja
-
Gazuotas vanduo1 litras
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Imbieras30~40 gramų
-
Vanduo200 mililitrų
-
Citrina1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir griežinėliais pjaustytą imbierą. Virkite sirupą ant silpnos ugnies 30 minučių. Tada leiskite sirupui pritraukti porą valandų.
-
Reklama
-
3. Stambiai supjaustykite rūgštynes.
-
4. Sutrinkite rūgštynes su trupučiu gazuoto vandens.
-
Reklama
-
5. Rūgštynių masę perkoškite per sietelį.
-
6. Išspauskite sultis iš citrinos.
-
Reklama
-
7. Į ąsotį supilkite citrinos sultis, rūgštynes, įpilkite sirupo ir likusio gazuoto vandens.
-
8. Rūgštynių limonadas paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama