Rūgštynių limonadas

Rūgštynių limonadas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Dalinuosi originalaus rūgštynių limonado receptu. Jis rūgštus ir šiek tiek aštrus dėl imbiero. Labai gaivus ir malšina troškulį. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti rūgštynių limonadą. Cukraus kiekį geriau pasirinkti pagal savo skonį; limonadą galite gaminti saldesnį arba rūgštesnį. Vietoj citrinos sulčių galite naudoti šviežią laimą. Rūgštynės suteikia limonadui ne tik gražią smaragdo spalvą, bet ir suteikia tam tikro gaivumo.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūgštynės
    1/2 sauja
  • Gazuotas vanduo
    1 litras
  • Cukrus
    3~4 šaukštai
  • Imbieras
    30~40 gramų
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Citrina
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir griežinėliais pjaustytą imbierą. Virkite sirupą ant silpnos ugnies 30 minučių. Tada leiskit...
    2. Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir griežinėliais pjaustytą imbierą. Virkite sirupą ant silpnos ugnies 30 minučių. Tada leiskite sirupui pritraukti porą valandų.
  • Reklama
  • Stambiai supjaustykite rūgštynes.
    3. Stambiai supjaustykite rūgštynes.
  • Sutrinkite rūgštynes su trupučiu gazuoto vandens.
    4. Sutrinkite rūgštynes su trupučiu gazuoto vandens.
  • Reklama
  • Rūgštynių masę perkoškite per sietelį.
    5. Rūgštynių masę perkoškite per sietelį.
  • Išspauskite sultis iš citrinos.
    6. Išspauskite sultis iš citrinos.
  • Reklama
  • Į ąsotį supilkite citrinos sultis, rūgštynes, įpilkite sirupo ir likusio gazuoto vandens.
    7. Į ąsotį supilkite citrinos sultis, rūgštynes, įpilkite sirupo ir likusio gazuoto vandens.
  • Rūgštynių limonadas paruoštas!
    8. Rūgštynių limonadas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai