Vištienos suktinukai su varškės sūriu

Vištienos suktinukai su varškės sūriu

5 (1 įvertinimai)

2

Porcijos

40 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Vištienos suktinukus su varškės sūriu galima paruošti ir kaip sočią vakarienę, ar ant šventinio stalo. Suktinukus geriau patiekti karštus.

Receptai pagal ingridientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Varškės sūris
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    2. Praskalaukite mėsą ir supjaustykite ją kaip karbonadą.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    3. Pagardinkite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    4. Ant vieno galo uždėkite varškės sūrį.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    5. Mėsą susukite į ritinį ir užfiksuokite dantų krapštuku. Taip pasidarykite visus suktinukus.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Išdėstykite suktinukus.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    7. Kepkite suktinukus, kol jie bus gražūs ir aukso rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    8. Suktinukus perkelkite į kepimo indą. Nusiųskite indą į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių 15–20 minučių.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    9. Patiekite juos prie stalo.
  • Vištienos suktinukai su varškės sūriu
    10. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai