Blyneliai su dešra ir sūriu
  • Porcijos: 3-4
    Gaminimo laikas: 1 val.

Blyneliai su dešra ir sūriu

Karšti blyneliai su dešra ir sūriu yra puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams ar užkandžiams! Mes siūlome jums paprastą žingsnis po žingsnio receptą su nuotraukomis.

  • Reikalingi ingridientai:

  • Kiaušiniai
    4 dalys (3
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Miltai
    260 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Sūris
    250 gramų (bet koks jums patinkantis)
  • Dešra
    400 gramų (bet kuri virta pagal jūsų skonį)
  • Kaip pagaminti

    Blyneliai su dešra ir sūriu
  • 1.
    Nuotrauka
    Padarykite blynų tešlą. Šakute arba plakikliu gerai išplakite kiaušinį, vandenį, cukrų, druską, palaipsniui suberkite miltus. Tada supilkite pieną į gautą mišinį ir vėl sumaišykite.
  • 2.
    Nuotrauka
    Iš gautos tešlos iškepkite blynus per visą keptuvę.
  • 3.
    Nuotrauka
    Leiskite blynams atvėsti, per tą laiką paruoškite įdarą. Dešrą sutarkuokite.
  • 4.
    Nuotrauka
    Sutarkuokite ir sūrį.
  • 5.
    Nuotrauka
    Sumaišykite dešrą ir sūrį kartu.
  • 6.
    Nuotrauka
    Ant blyno uždėkite dešros ir sūrio įdaro.
  • 7.
    Nuotrauka
    Susukite blyną į ritinėlį arba voko formą.
  • 8.
    Nuotrauka
    Suplakite kiaušinį, įmerkite į jį kiekvieną blyną, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje (aš kepu po dangčiu) iš abiejų pusių, kol pagels.
  • 9.
    Nuotrauka
    Skanaus!


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą