Pomidorų medalionai

Pomidorų medalionai

5 (1 įvertinimai)

3

Porcijos

2 val. 20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Pomidorų medalionai – labai įspūdingas užkandis ant šventinio stalo iš pačių paprasčiausių ingredientų. Pagaminti labai paprasta ir atrodo kaip iš restorano. Pomidorus medalionams rinkitės tankius, o ne vandeningus, tuomet įdaras puikiai išsilaikys perpjovus. Rinkitės sausą ir nelabai riebią dešrą. Jei nenorite pjaustyti dešros, galite ją sutarkuoti stambia tarka.

Receptai pagal ingridientus: # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    2 vnt (dideli)
  • Rūkyta dešra
    100 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Sūris
    75 gramai (kietas)
  • Svogūnų laiškai
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti
  • Pomidorų medalionai
    1. Pomidorus ir svogūnų laiškus nuplaukite ir nusausinkite.
  • Pomidorų medalionai
    2. Smulkiai supjaustykite dešrą ir sudėkite į dubenį.
  • Pomidorų medalionai
    3. Į dubenį su dešra įdėkite minkšto sviesto.
  • Pomidorų medalionai
    4. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir sudėkite į dubenį.
  • Pomidorų medalionai
    5. Sūrį sutarkuokite vidutine arba smulkia tarka ir suberkite į dubenį su dešra, sviestu ir svogūnu. Viską gerai išmaišykite, jei reikia, masę pasūdykite.
  • Pomidorų medalionai
    6. Nupjaukite pomidorų viršūnes ir išskobkite vidurį. Jei pomidorai yra sultingi, nuvalykite vidų popieriniu rankšluosčiu.
  • Pomidorų medalionai
    7. Pomidorus kruopščiai prikimškite įdaru ir padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms. Pomidorus supjaustykite medalionais ir patiekite.
  • Pomidorų medalionai
    8. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai