Raudonasis padažas su svogūnais ir agurkais

Raudonasis padažas su svogūnais ir agurkais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Dalinuosi labai skanaus raudono padažo su marinuotais agurkėliais ir keptais svogūnais receptu. Šis padažas gana universalus - puikiai tiks tiek prie kotletų, tiek prie makaronų. Žemiau papasakosiu detaliau, kaip paruošti raudoną padažą su svogūnais ir agurkais. Vietoje vandens galima naudoti sultinį, o iš prieskonių papildomai įdėti rūkytos paprikos arba aštrios raudonosios paprikos. Padažas pasižymi švelniu, kremišku skoniu ir įdomia tekstūra su daržovių gabalėliais. Tikrai verta pasižymėti šį receptą ir išbandyti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkas
    1~2 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Pomidorų pasta
    150 mililitrų
  • Sviestas
    40 gramų
  • Miltai
    1,5~2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
    2. Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai supjaustykite, tuomet apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.
    3. Svogūną smulkiai supjaustykite, tuomet apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.
  • Miltus pakepinkite prikaistuvyje kelias minutes, kol taps auksinės spalvos. Įdėkite sviestą ir išmaišykite.
    4. Miltus pakepinkite prikaistuvyje kelias minutes, kol taps auksinės spalvos. Įdėkite sviestą ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Į prikaistuvį supilkite vandenį ir pomidorų pastą. Virkite padažą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami šluotele, kol sutirštės. Pasūdyk...
    5. Į prikaistuvį supilkite vandenį ir pomidorų pastą. Virkite padažą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami šluotele, kol sutirštės. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
  • Sudėkite keptą svogūną ir agurkus. Pakaitinkite kelias minutes ir nukelkite nuo viryklės.
    6. Sudėkite keptą svogūną ir agurkus. Pakaitinkite kelias minutes ir nukelkite nuo viryklės.
  • Reklama
  • Raudonas padažas su svogūnais ir agurkais paruoštas. Skanaus!
    7. Raudonas padažas su svogūnais ir agurkais paruoštas. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai