Raudonasis padažas su svogūnais ir agurkais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Dalinuosi labai skanaus raudono padažo su marinuotais agurkėliais ir keptais svogūnais receptu. Šis padažas gana universalus - puikiai tiks tiek prie kotletų, tiek prie makaronų. Žemiau papasakosiu detaliau, kaip paruošti raudoną padažą su svogūnais ir agurkais. Vietoje vandens galima naudoti sultinį, o iš prieskonių papildomai įdėti rūkytos paprikos arba aštrios raudonosios paprikos. Padažas pasižymi švelniu, kremišku skoniu ir įdomia tekstūra su daržovių gabalėliais. Tikrai verta pasižymėti šį receptą ir išbandyti!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkas1~2 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Vanduo200 mililitrų
-
Pomidorų pasta150 mililitrų
-
Sviestas40 gramų
-
Miltai1,5~2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais. -
Reklama
-
3. Svogūną smulkiai supjaustykite, tuomet apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos. -
4. Miltus pakepinkite prikaistuvyje kelias minutes, kol taps auksinės spalvos. Įdėkite sviestą ir išmaišykite. -
Reklama
-
5. Į prikaistuvį supilkite vandenį ir pomidorų pastą. Virkite padažą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami šluotele, kol sutirštės. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. -
6. Sudėkite keptą svogūną ir agurkus. Pakaitinkite kelias minutes ir nukelkite nuo viryklės. -
Reklama
-
7. Raudonas padažas su svogūnais ir agurkais paruoštas. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















