Pyragas su virintu kondensuotu pienu ir riešutais

Pyragas su virintu kondensuotu pienu ir riešutais

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Labai skanus karamelės aromato pyragas, paruoštas su virintu kondensuotu pienu ir riešutais. Pyragas paruošiamas labai paprastai ir greitai. Riešutus galite naudoti pagal savo skonį. Pirmiausia juos reikia apkepti ir susmulkinti iki norimo dydžio. Formą reikia patepti aliejumi arba iškloti kepimo popieriumi. Taip pyragą bus lengviau išimti iš formos.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Riešutai
    100 gramų
  • Miltai
    90 gramų
  • Virtas kondensuotas pienas
    200 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Vanilinas
    pagal skonį
  • Kiaušinio trynys
    2 vnt
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo.
    1. Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo.
  • Supilkite aliejų ir sudėkite rududu. Išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Supilkite aliejų ir sudėkite rududu. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Sumaišykite maltus riešutus, miltus, kepimo miltelius ir vanilę.
    3. Sumaišykite maltus riešutus, miltus, kepimo miltelius ir vanilę.
  • Sumaišykite abi mases ir išmaišykite.
    4. Sumaišykite abi mases ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Tešlą perkelkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje trisdešimt minučių, kol paruduos.
    5. Tešlą perkelkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje trisdešimt minučių, kol paruduos.
  • Leiskite visiškai atvėsti ir išimkite iš formos. Supjaustykite ir patiekite.
    6. Leiskite visiškai atvėsti ir išimkite iš formos. Supjaustykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai