Pyragas su virintu kondensuotu pienu ir riešutais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Labai skanus karamelės aromato pyragas, paruoštas su virintu kondensuotu pienu ir riešutais. Pyragas paruošiamas labai paprastai ir greitai. Riešutus galite naudoti pagal savo skonį. Pirmiausia juos reikia apkepti ir susmulkinti iki norimo dydžio. Formą reikia patepti aliejumi arba iškloti kepimo popieriumi. Taip pyragą bus lengviau išimti iš formos.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riešutai100 gramų
-
Miltai90 gramų
-
Virtas kondensuotas pienas200 gramų
-
Cukrus50 gramų
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Vanilinaspagal skonį
-
Kiaušinio trynys2 vnt
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo.
-
2. Supilkite aliejų ir sudėkite rududu. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite maltus riešutus, miltus, kepimo miltelius ir vanilę.
-
4. Sumaišykite abi mases ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Tešlą perkelkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje trisdešimt minučių, kol paruduos.
-
6. Leiskite visiškai atvėsti ir išimkite iš formos. Supjaustykite ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama