Pyragas su džiovintais vaisiais

Pyragas su džiovintais vaisiais

4.5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pyragą su džiovintais vaisiais galima ruošti bet kuriuo metų laiku. Visada turėkite po ranka šiam receptui reikalingų ingredientų. Ir pats gaminimo procesas yra gana paprastas. Jei norite sužinoti, kaip pasigaminti pyragą su džiovintais vaisiais, tiesiog atidžiai perskaitykite šį žingsnis po žingsnio receptą. Čia yra aiškus aprašymas, kaip išsikepti skanų pyragą. Tai neužims daug laiko ir pastangų, o svečiai ir artimieji bus jums dėkingi.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kefyras
    100 gramų
  • Miltai
    1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    11 gramų
  • Vanilinas
    1/2 šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paimkite sviestą ir sudėkite į dubenį. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonioje. Tada į sviestą įmuškite kiauši...
    1. Pirmiausia paimkite sviestą ir sudėkite į dubenį. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonioje. Tada į sviestą įmuškite kiaušinius ir įberkite cukraus. Maksimaliu maišytuvo greičiu išplakite visus ingredientus iki purios masės.
  • Nenustodami plakti į kiaušinių-sviesto mišinį plona srovele supilkite kefyrą. Geriau vartoti riebų, nerūgštų kefyrą, kuris irgi šiek tiek...
    2. Nenustodami plakti į kiaušinių-sviesto mišinį plona srovele supilkite kefyrą. Geriau vartoti riebų, nerūgštų kefyrą, kuris irgi šiek tiek skystokas.
  • Reklama
  • Džiovintus abrikosus nuplaukite po tekančiu vandeniu. Tada supjaustykite nedideliais tokio pat dydžio kvadratėliais ir užpilkite verdanči...
    3. Džiovintus abrikosus nuplaukite po tekančiu vandeniu. Tada supjaustykite nedideliais tokio pat dydžio kvadratėliais ir užpilkite verdančiu vandeniu. Džiovinti abrikosai turi stovėti karštame vandenyje dvidešimt minučių. Tada nupilkite vandenį ir sumeskite džiovintus abrikosus į kiaušinių-sviesto mišinį. Galite naudoti bet kokius kitus džiovintus vaisius, įskaitant razinas, slyvas ir figas.
  • Miltus persijokite per sietelį, kad jie būtų prisotinti deguonimi. Tada pyragas bus minkštas ir trapus. Išsijotus miltus sumaišykite su v...
    4. Miltus persijokite per sietelį, kad jie būtų prisotinti deguonimi. Tada pyragas bus minkštas ir trapus. Išsijotus miltus sumaišykite su vanile, kepimo milteliais ir druska. Visa tai švelniai įmaišykite į sviesto-kiaušinių mišinį. Užmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Paimkite bet kokį jums patogų kepimo indą. Išklokite jį kepimo popieriumi, kad pyragas nepriliptų prie šonų ir dugno. Jei tokio popieriau...
    5. Paimkite bet kokį jums patogų kepimo indą. Išklokite jį kepimo popieriumi, kad pyragas nepriliptų prie šonų ir dugno. Jei tokio popieriaus po ranka neturite, formą galite tiesiog patepti augaliniu aliejumi. Sudėkite į ją tešlą.
  • Kepkite orkaitėje dviejų šimtų laipsnių temperatūroje. Paruošimas užtruks apie keturiasdešimt minučių. Mediniu pagaliuku patikrinkite pyr...
    6. Kepkite orkaitėje dviejų šimtų laipsnių temperatūroje. Paruošimas užtruks apie keturiasdešimt minučių. Mediniu pagaliuku patikrinkite pyrago pasirengimą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai