Pyragas su aronijomis
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip kepti aronijų pyragą, jūs pamatysite žingsnis po žingsnio recepte su nuotraukomis. Pyragas labai malonus, subtilaus saldžiarūgščio uogų skonio. Aronija idealiai tinka kepiniams, yra įdomaus skonio, uogos nevirsta uogiene ir tvirtai išlaiko formą. Dėl neriebios varškės pyragas yra švelnus ir sotus. Geras variantas desertui. Perskaitome receptą, kaip pasigaminti aronijų pyragą, ir tęsiame pyrago gaminimą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės sūris200 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Miltai100 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Aronijos200 gramų
-
Kepimo milteliai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma paruošiame visus pyragui skirtus ingredientus.
-
2. Į dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus. Viską gerai išmaišykite šakute.
-
Reklama
-
3. Kitas žingsnis – įmušti kiaušinius, viską išmaišyti.
-
4. Suberti iš anksto išsijotus miltus ir pakelį kepimo miltelių.
-
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišykite.
-
6. Aronijos uogas nuplauname.
-
Reklama
-
7. Sudėkite jas į tešlos dubenį.
-
8. Švelniai sumaišykite, kad nesusitraiškytu uogos, ir supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo indą.
-
Reklama
-
9. Pyragą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, pusvalandžiui. Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės ir paliekame valandai formoje, po to išimame iš formos, supjaustome ir patiekiame.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama