Pyragas su aronijomis

Pyragas su aronijomis

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip kepti aronijų pyragą, jūs pamatysite žingsnis po žingsnio recepte su nuotraukomis. Pyragas labai malonus, subtilaus saldžiarūgščio uogų skonio. Aronija idealiai tinka kepiniams, yra įdomaus skonio, uogos nevirsta uogiene ir tvirtai išlaiko formą. Dėl neriebios varškės pyragas yra švelnus ir sotus. Geras variantas desertui. Perskaitome receptą, kaip pasigaminti aronijų pyragą, ir tęsiame pyrago gaminimą.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės sūris
    200 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Aronijos
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma paruošiame visus pyragui skirtus ingredientus.
    1. Visų pirma paruošiame visus pyragui skirtus ingredientus.
  • Į dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus. Viską gerai išmaišykite šakute.
    2. Į dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus. Viską gerai išmaišykite šakute.
  • Reklama
  • Kitas žingsnis – įmušti kiaušinius, viską išmaišyti.
    3. Kitas žingsnis – įmušti kiaušinius, viską išmaišyti.
  • Suberti iš anksto išsijotus miltus ir pakelį kepimo miltelių.
    4. Suberti iš anksto išsijotus miltus ir pakelį kepimo miltelių.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišykite.
    5. Viską gerai išmaišykite.
  • Aronijos uogas nuplauname.
    6. Aronijos uogas nuplauname.
  • Reklama
  • Sudėkite jas į tešlos dubenį.
    7. Sudėkite jas į tešlos dubenį.
  • Švelniai sumaišykite, kad nesusitraiškytu uogos, ir supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo indą.
    8. Švelniai sumaišykite, kad nesusitraiškytu uogos, ir supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo indą.
  • Reklama
  • Pyragą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, pusvalandžiui. Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės ir paliekame valandai formoje, po...
    9. Pyragą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, pusvalandžiui. Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės ir paliekame valandai formoje, po to išimame iš formos, supjaustome ir patiekiame.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai