Purios spurgos su pienu

Purios spurgos su pienu

5 (1 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Purios spurgos su pienu yra puikus skanėstas jums ir jūsų artimiesiems. Jas labai lengva pagaminti, tereikia palaukti, kol mielinė tešla iškils. Purias spurgas nesunkiai galima paruošti naudojant pieną ir mieles. Dėl mielių tešla bus minkšta, o spurgos – purios. Niekas negali atsispirti tokiam skanėstui.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    550 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    120 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai (į tešlą)
  • Šviežios mielės
    15 gramų
  • Vanilinis cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į šiltą pieną sudėkite mieles ir maišykite, kol visiškai ištirps.
    1. Į šiltą pieną sudėkite mieles ir maišykite, kol visiškai ištirps.
  • Sumaišykite cukrų su kiaušiniu, plakite šluotele, kol ištirps. Suberkite vanilinį cukrų, druską ir vėl išplakite.
    2. Sumaišykite cukrų su kiaušiniu, plakite šluotele, kol ištirps. Suberkite vanilinį cukrų, druską ir vėl išplakite.
  • Reklama
  • Į pieno mišinį supilkite kiaušinių mišinį ir augalinį aliejų ir išmaišykite.
    3. Į pieno mišinį supilkite kiaušinių mišinį ir augalinį aliejų ir išmaišykite.
  • Suberkite išsijotus miltus.
    4. Suberkite išsijotus miltus.
  • Reklama
  • Minkykite minkštą tešlą ir palikite po dangčiu ar rankšluosčiu 50-60 minučių.
    5. Minkykite minkštą tešlą ir palikite po dangčiu ar rankšluosčiu 50-60 minučių.
  • Tešla patrigubėjo, išminkykite ir galite gaminti spurgas.
    6. Tešla patrigubėjo, išminkykite ir galite gaminti spurgas.
  • Reklama
  • Tešlą padalinkite į mažus rutuliukus, kiekvieną rutuliuką šiek tiek pavoliokite, kad įgautumėte apvalią formą. Išspauskite vidurį, kad pa...
    7. Tešlą padalinkite į mažus rutuliukus, kiekvieną rutuliuką šiek tiek pavoliokite, kad įgautumėte apvalią formą. Išspauskite vidurį, kad padarytumėte skylę. Galite naudoti plastikinio butelio kaklelį.
  • Apkepkite spurgas iš abiejų pusių, nuolat pildami į keptuvę augalinio aliejaus.
    8. Apkepkite spurgas iš abiejų pusių, nuolat pildami į keptuvę augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Paruoštas spurgas iš karto patiekite. Galite pabarstyti jas cukraus pudra.
    9. Paruoštas spurgas iš karto patiekite. Galite pabarstyti jas cukraus pudra.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai