Pupelių sriuba su ryžiais

Pupelių sriuba su ryžiais

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ši paprasta sriuba gaminama iš pupelių, ryžių ir rūkytos mėsos. Ji turi labai ryškų ir sodrų skonį bei neprilygstamą aromatą. Receptas gana paprastas, todėl nebus sunku gaminti. Išbandykite! Virkite pupeles kartu su mėsa ant kaulo apie valandą. Po valandos išimkite kaulą ir sudėkite pomidorus bei mėsą. Po 15 minučių suberkite su svogūnais pakepintus ryžius, granatų sultimis ir paprika. Tada sudėkite kalendrą ir česnaką. Paruošta sriuba turi stovėti uždengta 10 minučių. Sėkmės!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos mėsa
    1 kilogramas (virta
  • Raudonos pupelės
    350 gramų (iš anksto pamirkykite šaltame vandenyje)
  • Pomidorai savo sultyse
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Arborio ryžiai
    120 gramų
  • Granatų sultys
    200 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kalendra
    pagal skonį
  • Paprika
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto pamirkykite pupeles šaltame vandenyje. Nuimkite mėsą nuo kaulo.
    1. Iš anksto pamirkykite pupeles šaltame vandenyje. Nuimkite mėsą nuo kaulo.
  • Į puodą sudėkite kaulą ir nuplautas pupeles. Supilkite 2,5 litro vandens. Užvirinkite ir palikite virti ant silpnos ugnies.
    2. Į puodą sudėkite kaulą ir nuplautas pupeles. Supilkite 2,5 litro vandens. Užvirinkite ir palikite virti ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Alyvuogių aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Suberkite neplautus ryžius. Kepkite, kol ryžiai taps skaidrūs.
    3. Alyvuogių aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Suberkite neplautus ryžius. Kepkite, kol ryžiai taps skaidrūs.
  • Įpilkite paprikos miltelių ir granatų sulčių. Išmaišykite ir troškinkite kelias minutes.
    4. Įpilkite paprikos miltelių ir granatų sulčių. Išmaišykite ir troškinkite kelias minutes.
  • Reklama
  • Po valandos išimkite kaulą iš puodo. Į sriubą sudėkite mėsą ir pomidorus. Virkite 15 minučių ir sudėkite svogūną bei ryžius. Druska pagal...
    5. Po valandos išimkite kaulą iš puodo. Į sriubą sudėkite mėsą ir pomidorus. Virkite 15 minučių ir sudėkite svogūną bei ryžius. Druska pagal skonį. Po 5 minučių suberkite smulkintą kalendrą ir česnaką. Virkite 2 minutes.
  • Sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždengę troškinkite 10 minučių. Patiekite su žolelėmis ir skrebučiais. Gero apetito!
    6. Sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždengę troškinkite 10 minučių. Patiekite su žolelėmis ir skrebučiais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai