Pupelės su morkomis

Pupelės su morkomis

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Pupelėse yra beveik visi būtini mineralai ir medžiagos, be to, jos yra neįtikėtinai sočios. Todėl ši nuostabi mišrainė jums tikrai patiks. Noriu parodyti apie labai paprastą pupelių su morkomis receptą, kurį, mano nuomone, turėtų žinoti kiekviena šeimininkė. Naudingomis savybėmis pasižyminčios pupelės tikrai turėtų būti įtrauktos į bet kurio žmogaus racioną, todėl ši nuostabi mišrainė yra nepakeičiamas dalykas virtuvėje. Tai labai paprasta ir ekonomiška.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    150 gramų
  • Svogūnai
    150 gramų
  • Morkos
    300 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Kvapieji pipirų žirneliai
    3 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pupeles, žinoma, reikia pamirkyti šaltame vandenyje keletą valandų, o dar geriau – per naktį.
    1. Pupeles, žinoma, reikia pamirkyti šaltame vandenyje keletą valandų, o dar geriau – per naktį.
  • Nupilkite vandenį nuo pupelių ir įpilkite šviežio vandens. Padėkite ant ugnies, įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelius ir virkite 1,5-2 val...
    2. Nupilkite vandenį nuo pupelių ir įpilkite šviežio vandens. Padėkite ant ugnies, įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelius ir virkite 1,5-2 val. Virimo pabaigoje įberkite druskos.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
    3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  • Morkas reikia sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti juostelėmis.
    4. Morkas reikia sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti juostelėmis.
  • Reklama
  • Svogūną dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite kelias minutes, kol taps skaidrus.
    5. Svogūną dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite kelias minutes, kol taps skaidrus.
  • Morkas suberkite į svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pakepinkite dar 15-20 min.
    6. Morkas suberkite į svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pakepinkite dar 15-20 min.
  • Reklama
  • Suberkite paruoštas pupeles ir išmaišykite.
    7. Suberkite paruoštas pupeles ir išmaišykite.
  • Išspauskite česnaką ir vėl viską išmaišykite. Išjungiame ugnį. Pupelės ir morkos yra paruoštos.
    8. Išspauskite česnaką ir vėl viską išmaišykite. Išjungiame ugnį. Pupelės ir morkos yra paruoštos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai