Prancūziškas šokoladinis pyragas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis prancūziško šokoladinio pyrago receptas labai artimas autentiškam. Skirtumas tik tas, kad nusprendžiau įdėti graikinių riešutų, kurių originale nėra. Ir taip - labai skanus pyragas! Prancūziškas šokoladinis pyragas ypač skanus, jei patiekiamas šiltas su puodeliu geros kavos. Svarbiausia, kad šį pyragą labai paprasta paruošti – jį nesunkiai iškeps net pradedantysis.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai50 gramų
-
Krakmolas50 gramų
-
Sviestas100 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Juodas šokoladas150 gramų
-
Cukrus60 gramų
-
Soda1.5 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedideliame puode sumaišykite šokoladą ir sviestą. Padėkite ant silpnos ugnies ir ištirpinkite. Būkite atsargūs, kad nesudegtumėte! Kai ištirps, atidėkite.
-
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus, krakmolą ir soda. Sumaišykite.
-
4. Įpilkite ištirpinto šokolado mišinio. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Jei norite, pridėkite riešutų. Išmaišykite.
-
6. Gautą masę sudėkite į kepimo indą. Kepkite 25-30 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Paruošta. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama