Prancūziškas šokoladinis pyragas

Prancūziškas šokoladinis pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis prancūziško šokoladinio pyrago receptas labai artimas autentiškam. Skirtumas tik tas, kad nusprendžiau įdėti graikinių riešutų, kurių originale nėra. Ir taip - labai skanus pyragas! Prancūziškas šokoladinis pyragas ypač skanus, jei patiekiamas šiltas su puodeliu geros kavos. Svarbiausia, kad šį pyragą labai paprasta paruošti – jį nesunkiai iškeps net pradedantysis.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    50 gramų
  • Krakmolas
    50 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Juodas šokoladas
    150 gramų
  • Cukrus
    60 gramų
  • Soda
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedideliame puode sumaišykite šokoladą ir sviestą. Padėkite ant silpnos ugnies ir ištirpinkite. Būkite atsargūs, kad nesudegtumėte! Kai i...
    1. Nedideliame puode sumaišykite šokoladą ir sviestą. Padėkite ant silpnos ugnies ir ištirpinkite. Būkite atsargūs, kad nesudegtumėte! Kai ištirps, atidėkite.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, krakmolą ir soda. Sumaišykite.
    3. Suberkite miltus, krakmolą ir soda. Sumaišykite.
  • Įpilkite ištirpinto šokolado mišinio. Išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Įpilkite ištirpinto šokolado mišinio. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Jei norite, pridėkite riešutų. Išmaišykite.
    5. Jei norite, pridėkite riešutų. Išmaišykite.
  • Gautą masę sudėkite į kepimo indą. Kepkite 25-30 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
    6. Gautą masę sudėkite į kepimo indą. Kepkite 25-30 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Paruošta. Gero apetito!
    7. Paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai