Prancūziškas omletas
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
12 min.
Apie receptą
Prancūziškas omletas nuo įprasto skiriasi tuo, kad jį ruošiant reikia susukti į vyniotinį. Šį omletą galite patiekti ne tik pusryčiams, bet ir dieną bei net vakare. Originalus prancūziškas omleto gaminimo receptas. Jums ir jūsų artimiesiems patiks šie pusryčiai. Ir jis paruošiamas paprastai ir greitai. Jūs tikrai turėtumėte tai išbandyti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Tarkuotas sūris1 šaukštas (šveicariškas riebus sūris)
-
Sviestas20 gramų
-
Kiaušinis3 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Petražolėspagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Krapus ir petražoles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Pakaks 1/4 šaukšto krapų, petražolių - 1/2 stiklinės. Kiaušinius įmuškite į dubenį.
-
2. Mišinį pasūdykite, suberkite susmulkintas žoleles ir plakite šluotele arba šakute iki vientisos masės. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite paruoštą mišinį.
-
Reklama
-
3. Mentele ar kitu įrankiu, kuris nesubraižytų keptuvės, išmaišykite mišinį.
-
4. Toliau maišykite, kol omletas pradės stingti.
-
Reklama
-
5. Mentele ar šakute dalį omleto sulenkite link centro.
-
6. Sulankstyto omleto centrą pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
Reklama
-
7. Antrąją prancūziško omleto pusę sulenkite link centro.
-
8. Kepkite omletą, kol iškeps. Jis bus paruoštas, kai kiaušinių mišinys taps tirštas. Dėkite į lėkštę su skrebučiais ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama