Prancūziškas omletas

Prancūziškas omletas

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
12 min.

Apie receptą

Prancūziškas omletas nuo įprasto skiriasi tuo, kad jį ruošiant reikia susukti į vyniotinį. Šį omletą galite patiekti ne tik pusryčiams, bet ir dieną bei net vakare. Originalus prancūziškas omleto gaminimo receptas. Jums ir jūsų artimiesiems patiks šie pusryčiai. Ir jis paruošiamas paprastai ir greitai. Jūs tikrai turėtumėte tai išbandyti.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tarkuotas sūris
    1 šaukštas (šveicariškas riebus sūris)
  • Sviestas
    20 gramų
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Krapai
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Krapus ir petražoles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Pakaks 1/4 šaukšto krapų, petražo...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Krapus ir petražoles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Pakaks 1/4 šaukšto krapų, petražolių - 1/2 stiklinės. Kiaušinius įmuškite į dubenį.
  • Mišinį pasūdykite, suberkite susmulkintas žoleles ir plakite šluotele arba šakute iki vientisos masės. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite k...
    2. Mišinį pasūdykite, suberkite susmulkintas žoleles ir plakite šluotele arba šakute iki vientisos masės. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite paruoštą mišinį.
  • Reklama
  • Mentele ar kitu įrankiu, kuris nesubraižytų keptuvės, išmaišykite mišinį.
    3. Mentele ar kitu įrankiu, kuris nesubraižytų keptuvės, išmaišykite mišinį.
  • Toliau maišykite, kol omletas pradės stingti.
    4. Toliau maišykite, kol omletas pradės stingti.
  • Reklama
  • Mentele ar šakute dalį omleto sulenkite link centro.
    5. Mentele ar šakute dalį omleto sulenkite link centro.
  • Sulankstyto omleto centrą pabarstykite tarkuotu sūriu.
    6. Sulankstyto omleto centrą pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Reklama
  • Antrąją prancūziško omleto pusę sulenkite link centro.
    7. Antrąją prancūziško omleto pusę sulenkite link centro.
  • Kepkite omletą, kol iškeps. Jis bus paruoštas, kai kiaušinių mišinys taps tirštas. Dėkite į lėkštę su skrebučiais ir patiekite. Skanaus!
    8. Kepkite omletą, kol iškeps. Jis bus paruoštas, kai kiaušinių mišinys taps tirštas. Dėkite į lėkštę su skrebučiais ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai