Porų suktinukai

Porų suktinukai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mažai kas suvokia, kad balandėlius galima gaminti ne tik su kopūstais. Šiandien siūlau juos pasigaminti iš porų. Panaudokite idėją! Porai geriausiai tinka plačiais lapais. Arba juos galima sulankstyti į 2–3 persidengiančias dalis ir gerai prispausti, kad laikytųsi. Jei bijote, kad jie iširs, sutvirtinkite juos dantų krapštuku. Į padažą galite dėti bet kokių pasirinktų prieskonių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Porai
    1 vnt
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Ryžiai
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Paprika
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    80 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį (petražolės, krapai)
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Vanduo
    150 mililitrų
  • Pomidorų pasta
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Ryžius nuplaukite ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, nuvarvinkite sietelyje.
    2. Ryžius nuplaukite ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, nuvarvinkite sietelyje.
  • Reklama
  • Atskirkite stiebus vieną nuo kito, nuplaukite ir 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Nupilkite vandenį ir atvėsinkite porą.
    3. Atskirkite stiebus vieną nuo kito, nuplaukite ir 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Nupilkite vandenį ir atvėsinkite porą.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną bei papriką. Daržoves troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minut...
    4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną bei papriką. Daržoves troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, atvėsinkite.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite maltą mėsą ir virtus ryžius.
    5. Į dubenį sudėkite maltą mėsą ir virtus ryžius.
  • Į dubenį suberkite keptas daržoves, smulkintus žalumynus ir smulkiais kubeliais supjaustytą lydytą sūrį. Druska, pipirai ir gerai išmaišyti.
    6. Į dubenį suberkite keptas daržoves, smulkintus žalumynus ir smulkiais kubeliais supjaustytą lydytą sūrį. Druska, pipirai ir gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Porų lapus išdėliokite patiesdami ir nusausinkite. Iš faršo suformuokite kotletą ir uždėkite ant vieno krašto, susukite į suktinuką.
    7. Porų lapus išdėliokite patiesdami ir nusausinkite. Iš faršo suformuokite kotletą ir uždėkite ant vieno krašto, susukite į suktinuką.
  • Dubenyje sumaišykite vandenį, grietinę, pomidorų pastą, susmulkintą česnaką, druską ir išmaišykite.
    8. Dubenyje sumaišykite vandenį, grietinę, pomidorų pastą, susmulkintą česnaką, druską ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Suktinukus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite padažu.
    9. Suktinukus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite padažu.
  • Suktinukų indą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
    10. Suktinukų indą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
  • Reklama
  • Apverskite kopūstų suktinukus ir kepkite dar 20 minučių. Išimkite patiekalą iš orkaitės ir iš karto patiekite.
    11. Apverskite kopūstų suktinukus ir kepkite dar 20 minučių. Išimkite patiekalą iš orkaitės ir iš karto patiekite.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai