Pomidorų pastoje troškinta jautiena
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Bandote sugalvoti ką nors naujo pietums ar vakarienei? Siūlau paįvairinti valgiaraštį ir įsidėmėti tokį skanų jautienos troškinio su padažu ruošimo variantą. Šis receptas dar kartą įrodo, kad tinkamai pagaminta jautiena gali būti nuostabiai minkšta. Česnakai, paprikos ir pomidorų pasta suteikia mėsai ypatingo pikantiškumo. Šis patiekalas geras, nes tinka absoliučiai prie bet kokio garnyro.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena700 gramų
-
Svogūnas2 vnt
-
Česnakai2~4 skiltelės
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį (pipirai, paprika, kmynai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
-
2. Suberkite svogūną ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite.
-
4. Į svogūną įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir paprikos.
-
Reklama
-
5. Dėti mėsą ir maišant kepti 5 minutes.
-
6. Viską perkelkite į puodą ar kitą patogų indą.
-
Reklama
-
7. Užpilkite karštu vandeniu, padėkite ant ugnies. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 1,5 valandos.
-
8. Kai išgaruos didžioji dalis vandens, supilkite pomidorų pastą.
-
Reklama
-
9. Taip pat susmulkintą česnaką, druskos ir pipirų pagal poreikį.
-
10. Įpilkite šiek tiek daugiau vandens, gerai išmaišykite ir padėkite ant ugnies dar 20-25 minutes. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama