Pomidorų pastoje troškinta jautiena

Pomidorų pastoje troškinta jautiena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Bandote sugalvoti ką nors naujo pietums ar vakarienei? Siūlau paįvairinti valgiaraštį ir įsidėmėti tokį skanų jautienos troškinio su padažu ruošimo variantą. Šis receptas dar kartą įrodo, kad tinkamai pagaminta jautiena gali būti nuostabiai minkšta. Česnakai, paprikos ir pomidorų pasta suteikia mėsai ypatingo pikantiškumo. Šis patiekalas geras, nes tinka absoliučiai prie bet kokio garnyro.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    700 gramų
  • Svogūnas
    2 vnt
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį (pipirai, paprika, kmynai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
    1. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
  • Suberkite svogūną ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
    2. Suberkite svogūną ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
  • Reklama
  • Tuo tarpu jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite.
    3. Tuo tarpu jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite.
  • Į svogūną įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir paprikos.
    4. Į svogūną įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir paprikos.
  • Reklama
  • Dėti mėsą ir maišant kepti 5 minutes.
    5. Dėti mėsą ir maišant kepti 5 minutes.
  • Viską perkelkite į puodą ar kitą patogų indą.
    6. Viską perkelkite į puodą ar kitą patogų indą.
  • Reklama
  • Užpilkite karštu vandeniu, padėkite ant ugnies. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 1,5 valandos.
    7. Užpilkite karštu vandeniu, padėkite ant ugnies. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 1,5 valandos.
  • Kai išgaruos didžioji dalis vandens, supilkite pomidorų pastą.
    8. Kai išgaruos didžioji dalis vandens, supilkite pomidorų pastą.
  • Reklama
  • Taip pat susmulkintą česnaką, druskos ir pipirų pagal poreikį.
    9. Taip pat susmulkintą česnaką, druskos ir pipirų pagal poreikį.
  • Įpilkite šiek tiek daugiau vandens, gerai išmaišykite ir padėkite ant ugnies dar 20-25 minutes. Skanaus!
    10. Įpilkite šiek tiek daugiau vandens, gerai išmaišykite ir padėkite ant ugnies dar 20-25 minutes. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai