Kepenėlių paštetas

Kepenėlių paštetas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Gaminame skanų ir švelnų vištienos kepenėlių paštetą. Naminis paštetas yra naudingesnis, skanesnis ir pigesnis nei pirktas parduotuvėje. Be to, jūs esate tikri dėl produkto ir žinote, kas įeina į jo sudėtį. Paštetą galima ruošti ir kasdienai, ir šventiniam stalui. Kad paštetas įgautų įdomų ir neįprastą skonį bei aromatą, siūlau pridėti šiek tiek konjako.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    400 gramų
  • Morkos
    1 vnt.
  • Svogūnas
    1 vnt.
  • Lauro lapai
    2 vnt.
  • Juodieji pipirai žirneliais
    10 vnt.
  • Kvapieji pipirai žirneliais
    3 vnt.
  • Druska
    Pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Sviestas
    60 gramų
  • Konjakas
    50 mililitrų
  • Čiobreliai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga