Silkė po sūrio sluoksniu

Silkė po sūrio sluoksniu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šią klasikinę mišrainę mėgsta ir ruošia daugelis. Tačiau net ir į tradicinius patiekalus kartais norisi įnešti polėkio, kad nustebintum savo artimuosius ir svečius. Naudodami šį receptą galite tai padaryti! Norint paįvairinti įprastą šventinį ar dienos meniu, siūlau atkreipti dėmesį į šį įdomų silkės mišrainės receptą. Tik vieno naujo ingrediento pridėjimas bus tikras apreiškimas. Jei esate pasirengęs eksperimentuoti, būtinai pabandykite paruošti mišrainę pagal šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    1 vnt
  • Bulvės
    3~4 vnt
  • Burokėliai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sūris
    200 gramų
  • Marinuoti agurkai
    2 vnt
  • Konservuotos paprikos
    1~2 vnt (neprivaloma)
  • Druska ir majonezas
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nuplaukite bulves ir burokėlius, sudėkite į puodą ir virkite, kol suminkštės. Tada gerai atvėsinkite po šaltu vandeniu. Taip p...
    1. Pirmiausia nuplaukite bulves ir burokėlius, sudėkite į puodą ir virkite, kol suminkštės. Tada gerai atvėsinkite po šaltu vandeniu. Taip pat kietai išvirkite kiaušinius.
  • Silkę nulupkite, atsargiai išimkite visus kaulus. Filė supjaustoma vidutinio dydžio kubeliais.
    2. Silkę nulupkite, atsargiai išimkite visus kaulus. Filė supjaustoma vidutinio dydžio kubeliais.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir taip pat supjaustykite kubeliais. Burokėlius sutarkuokite.
    3. Bulves nulupkite ir taip pat supjaustykite kubeliais. Burokėlius sutarkuokite.
  • Kiaušinius nulupkite, padalinkite į baltymus ir trynius. Pirmuosius susmulkinkite, o antrąjį kol kas atidėkite į šalį.
    4. Kiaušinius nulupkite, padalinkite į baltymus ir trynius. Pirmuosius susmulkinkite, o antrąjį kol kas atidėkite į šalį.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
    5. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
  • Belieka kubeliais supjaustyti agurką ir konservuotą papriką (čia ryški nata, vietoj tradicinių morkų). Kai visi ingredientai bus paruošti...
    6. Belieka kubeliais supjaustyti agurką ir konservuotą papriką (čia ryški nata, vietoj tradicinių morkų). Kai visi ingredientai bus paruošti, galite pradėti rinkti salotas. Ant dugno dėkite kiaušinius, tada pusę viso silkės kiekio. Pabarstykite sūriu (truputį palikite papuošimui) ir gerai aptepkite majonezu.
  • Reklama
  • Toliau išdėliokite bulves, pasūdykite ir patepkite majonezu. Sluoksnis agurkų, burokėlių, majonezo + vėl druska. Tada suberkite likusią ž...
    7. Toliau išdėliokite bulves, pasūdykite ir patepkite majonezu. Sluoksnis agurkų, burokėlių, majonezo + vėl druska. Tada suberkite likusią žuvį, paprikas ir viską aptepkite majonezu. Galite pridėti, pavyzdžiui, žiupsnelį džiovintų žolelių.
  • Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir sutrintu tryniu. Padėkite į šaldytuvą porai valandų, kad salotos tinkamai išmirktų.
    8. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir sutrintu tryniu. Padėkite į šaldytuvą porai valandų, kad salotos tinkamai išmirktų.
  • Reklama
  • Labai skanu! Prieš patiekdami galite papuošti papildomai šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    9. Labai skanu! Prieš patiekdami galite papuošti papildomai šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai