Pomidorų padaže troškinta menkė
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ši švelni ir sultinga žuvis pomidorų padaže užkariaus jūsų širdį. Būtinai išbandykite šį receptą ir paruoškite gardžią žuvį, troškintą pomidorų padaže. Pati savaime menkė neturi stipraus skonio. Pomidorų padažas su svogūnais ir morkomis suteikia žuviai sodrų, šiek tiek saldų skonį. Pomidorų padaže troškinta menkė gerai dera su įvairiais garnyrais, ypač su ryžiais ir bulvėmis. Žemiau pateikiamas žingsnis po žingsnio pomidorų padaže troškintos menkės receptas. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Menkė2 kilogramai
-
Svogūnai3 vnt
-
Pomidorai600 gramų
-
Morkos3 vnt (smulkiai sutarkuota)
-
Druskapagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvį išvalykite, supjaustykite dideliais gabalėliais.
-
2. Smulkiai supjaustykite svogūną. Tada pakepinkite jį keptuvėje su tarkuotomis morkomis.
-
Reklama
-
3. Pomidorus sutrinkite trintuvu.
-
4. Į svogūnus su morkomis supilkite pomidorus, pagardinkite druska ir išmaišykite, kad gautųsi padažas.
-
Reklama
-
5. Dalį padažo supilkite į atskirą puodą.
-
6. Sudėkite menkę į puodą. Sluoksniuokite, pakaitomis su padažu.
-
Reklama
-
7. Į puodą įdėkite lauro lapą. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, maždaug pusvalandį.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama