Pomidorų padaže keptos kalakutienos sprandinės

Pomidorų padaže keptos kalakutienos sprandinės

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Paprastas patiekalas iš kalakutienos kakliukai puikiai papildys jūsų pietus. Kakliukai švelnūs, skanūs su puikiu padažu ir tiks prie bet kokio garnyro. Atkreipkite dėmesį į receptą! Jei norite, į pomidorų padažą galite pridėti paprikos ir bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Sureguliuokite druskos ir cukraus kiekį pagal savo skonį. Juos galite patiekti su bet kokiu garnyru, pabarstę žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos sprandeliai
    500 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Druska
    1/3 šaukštelio
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Adžika
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nuplaukite kaklą, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies ir apk...
    2. Nuplaukite kaklą, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies ir apkepkite kalakutų sprandelius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, perkelkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Apkepus kakliukus, į keptuvę suberkite stambia tarka sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus. Daržoves kepkite ant vidutinės ugnies m...
    3. Apkepus kakliukus, į keptuvę suberkite stambia tarka sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus. Daržoves kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 5-7 minutes.
  • Į keptuvę supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar minutę.
    4. Į keptuvę supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar minutę.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite verdantį vandenį ir įberkite druskos, cukraus, juodųjų pipirų ir adžikos, išmaišykite.
    5. Į keptuvę supilkite verdantį vandenį ir įberkite druskos, cukraus, juodųjų pipirų ir adžikos, išmaišykite.
  • Į kepimo indą su kakliukais supilkite padažą ir uždenkite viršų kepimo folija.
    6. Į kepimo indą su kakliukais supilkite padažą ir uždenkite viršų kepimo folija.
  • Reklama
  • Formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite kaklelius 1,5-2 valandas, kol iškeps.
    7. Formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite kaklelius 1,5-2 valandas, kol iškeps.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai