Pomidorai po sūrio kepure
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Apetitą keliantis, gražus ir skanus užkandis, tinkantis šventiniam ar kasdieniniam stalui – pomidorai po sūrio kepure. Ryškūs ir sultingi pomidorai puikiai dera su sūriu. Be sūrio, naudojame kiaušinius, dedame majonezo ir šiek tiek česnako - tai bus mūsų „kepurėlė“ pomidorams. Pačius pomidorus renkamės sultingus, prinokusius ir skanius. Kad užkandis neištekėtų, prieš patiekdami pomidorus supjaustykite ir papuoškite.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai250 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Majonezas15 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Vištienos kiaušinius virkite 10 minučių, tada atvėsinkite ir nulupkite. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Kietąjį sūrį taip pat sutarkuokite ir sudėkite į kiaušinius.
-
4. Įdėkite majonezo, susmulkintos česnako skiltelės, pagal skonį druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Viską sumaišykite.
-
6. Nuplaukite ir nusausinkite pomidorus. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Į lėkštę sudėkite pomidorų griežinėlius.
-
Reklama
-
7. Ant kiekvieno pomidoro uždėkite po šaukštą sūrio įdaro. Užkandį nedelsdami patiekite prie stalo.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama