Pjaustytos vištienos kotletai

Pjaustytos vištienos kotletai

5 (3 įvertinimai)

15 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš susmulkintos vištienos filė galite pagaminti nepaprastai skanius, švelnius ir sultingus kotletus. Kotletus mūsų šeimoje mėgsta absoliučiai visi, todėl mūsų kasdieniame valgiaraštyje jie yra gana dažnai. Ir nors anksčiau juos gaminau tradiciškai, iš faršo, pastaruoju metu vis dažniau gaminu šiuos smulkintos vištienos kotletus. Visi, kurie kada nors bandė šį skanėstą, buvo sužavėti kotletų skoniu. Šiame recepte siūlau variantą su sūriu, bet juos galima paruošti ir su grybais. Bet kokiu atveju kotletai yra nuostabūs, labai švelnūs ir sultingi, o kartu su jais ir vakarienė, ir pietūs visada prabėga su kaupu. Išbandykite šį paprastą vištienos kotletų receptą, manau, patiks jums kaip ir visai mūsų šeimai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kefyras
    100 gramų
  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Švieži žalumynai
    30 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Svogūnai
    0,5~1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Krakmolas
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, filė nuplauname ir nusausiname ant popierinių servetėlių, tada supjaustome kubeliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite, sūrį ta...
    1. Taigi, filė nuplauname ir nusausiname ant popierinių servetėlių, tada supjaustome kubeliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite, sūrį taip pat supjaustykite kubeliais, viską sudėkite į dubenį.
  • Tada supilkite kefyrą ir sumaišykite visus ingredientus.
    2. Tada supilkite kefyrą ir sumaišykite visus ingredientus.
  • Reklama
  • Įdėkite krakmolo.
    3. Įdėkite krakmolo.
  • Pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais pagal skonį, vėl viską išmaišykite.
    4. Pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais pagal skonį, vėl viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Šviežius žalumynus kruopščiai nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite į dubenį.
    5. Šviežius žalumynus kruopščiai nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite į dubenį.
  • Dar kartą viską išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų ir masė taptų vienalytė.
    6. Dar kartą viską išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų ir masė taptų vienalytė.
  • Reklama
  • Dabar į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Rankomis formuojame kotletus arba tiesiog su šaukštu dedame į karštą aliejų.
    7. Dabar į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Rankomis formuojame kotletus arba tiesiog su šaukštu dedame į karštą aliejų.
  • Apkepkite kotletus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos ir patiekite su bet kokiu jūsų pasirinktu garnyru. Gero apetito!
    8. Apkepkite kotletus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos ir patiekite su bet kokiu jūsų pasirinktu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai