Pievagrybiai įdaryti vištiena ir sūriu

Pievagrybiai įdaryti vištiena ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Apetitą keliantis ir nesudėtingas užkandis ant šventinio stalo bus verti konkurencijos su šiuo šauniu variantu. Ar bandėte? Rekomenduoju! Sultingi grybai kartu su subtiliu ir sodriu įdaru yra labai gera idėja. Pats gaminimo procesas yra visiškai paprastas, o ingredientų nenaudojama tiek daug. Rezultatas – skanus užkandis. Beje, grybus geriau patiekti karštus, tačiau net ir atvėsę jie išlieka sultingi ir skanūs.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūris
    200 gramų
  • Grietinė
    3~4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vištienos filė
    200 gramų
  • Pievagrybiai
    600 gramų (dideli)
  • Žalumai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies.
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Aštriu peiliu atsargiai nupjaukite pievagrybių kotelius (nepažeisdami kepurėlių).
    3. Aštriu peiliu atsargiai nupjaukite pievagrybių kotelius (nepažeisdami kepurėlių).
  • Grybų stiebus susmulkinkite.
    4. Grybų stiebus susmulkinkite.
  • Reklama
  • Ir sudėkite į keptuvę su filė.
    5. Ir sudėkite į keptuvę su filė.
  • Kepkite maišydami 5-7 minutes. Įdėkite grietinės.
    6. Kepkite maišydami 5-7 minutes. Įdėkite grietinės.
  • Reklama
  • Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, švelniai išmaišykite. Troškinkite ant ugnies dar porą minučių.
    7. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, švelniai išmaišykite. Troškinkite ant ugnies dar porą minučių.
  • [img=8]Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. /img]
  • Reklama
  • Dalį atidėkite į šalį, o likusį sūrį suberkite į įdarą ir išmaišykite.
    9. Dalį atidėkite į šalį, o likusį sūrį suberkite į įdarą ir išmaišykite.
  • Suberkite susmulkintas žoleles.
    10. Suberkite susmulkintas žoleles.
  • Reklama
  • Karščiui atsparų indą patepkite aliejumi ir įdėkite grybų kepurėles. Iki to laiko orkaitę reikia įkaitinti iki 190 laipsnių.
    11. Karščiui atsparų indą patepkite aliejumi ir įdėkite grybų kepurėles. Iki to laiko orkaitę reikia įkaitinti iki 190 laipsnių.
  • Grybus atsargiai pripildykite įdaru.
    12. Grybus atsargiai pripildykite įdaru.
  • Ir pabarstykite juos anksčiau atidėtu sūriu. Tai tiek, skardą galima pašauti į orkaitę ir grybus kepti 15-20 min.
    13. Ir pabarstykite juos anksčiau atidėtu sūriu. Tai tiek, skardą galima pašauti į orkaitę ir grybus kepti 15-20 min.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai