Pievagrybiai įdaryti vištiena ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Apetitą keliantis ir nesudėtingas užkandis ant šventinio stalo bus verti konkurencijos su šiuo šauniu variantu. Ar bandėte? Rekomenduoju! Sultingi grybai kartu su subtiliu ir sodriu įdaru yra labai gera idėja. Pats gaminimo procesas yra visiškai paprastas, o ingredientų nenaudojama tiek daug. Rezultatas – skanus užkandis. Beje, grybus geriau patiekti karštus, tačiau net ir atvėsę jie išlieka sultingi ir skanūs.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris200 gramų
-
Grietinė3~4 arbatiniai šaukšteliai
-
Vištienos filė200 gramų
-
Pievagrybiai600 gramų (dideli)
-
Žalumaipagal skonį
-
Augalinis aliejus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
-
2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
3. Aštriu peiliu atsargiai nupjaukite pievagrybių kotelius (nepažeisdami kepurėlių).
-
4. Grybų stiebus susmulkinkite.
-
Reklama
-
5. Ir sudėkite į keptuvę su filė.
-
6. Kepkite maišydami 5-7 minutes. Įdėkite grietinės.
-
Reklama
-
7. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, švelniai išmaišykite. Troškinkite ant ugnies dar porą minučių.
-
[img=8]Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. /img]
-
Reklama
-
9. Dalį atidėkite į šalį, o likusį sūrį suberkite į įdarą ir išmaišykite.
-
10. Suberkite susmulkintas žoleles.
-
Reklama
-
11. Karščiui atsparų indą patepkite aliejumi ir įdėkite grybų kepurėles. Iki to laiko orkaitę reikia įkaitinti iki 190 laipsnių.
-
12. Grybus atsargiai pripildykite įdaru.
-
13. Ir pabarstykite juos anksčiau atidėtu sūriu. Tai tiek, skardą galima pašauti į orkaitę ir grybus kepti 15-20 min.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama