Pievagrybiai įdaryti krabų lazdelėmis

Pievagrybiai įdaryti krabų lazdelėmis

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai mielas ir skanus užkandis, kuris atrodo itin elegantiškai ir visada patraukia svečių dėmesį. Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai skanus užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui ir furšetams. Man labai patinka, kad kiekviena užkandžio porcija yra atskira. Paprastai vienam žmogui užtenka 3 grybų. Jie visada labai populiarūs ir ne tik dėl to, kad atrodo originaliai, bet greičiau dėl to, kad yra labai skanūs – įdaro ir pievagrybių derinys puikus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    7 skiltelės
  • Sūris
    450 gramų
  • Krabų lazdelės
    450 gramų
  • Svogūnų laiškai
    1 vnt (saujelė)
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Dideli pievagrybiai
    30 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nuimame stiebus.
    1. Grybus nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nuimame stiebus.
  • Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, krabų lazdeles, česnaką.
    2. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, krabų lazdeles, česnaką.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sumaišykite su smulkintais ingredientais ir pagardinkite majonezu.
    3. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sumaišykite su smulkintais ingredientais ir pagardinkite majonezu.
  • Gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite grybus.
    4. Gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite grybus.
  • Reklama
  • Įdarykite grybus.
    5. Įdarykite grybus.
  • Grybus dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą tarp jų, kad nesuliptų.
    6. Grybus dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą tarp jų, kad nesuliptų.
  • Reklama
  • Užkandį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Gero apetito!
    7. Užkandį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai