Pievagrybiai įdaryti krabų lazdelėmis

Pievagrybiai įdaryti krabų lazdelėmis

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai mielas ir skanus užkandis, kuris atrodo itin elegantiškai ir visada patraukia svečių dėmesį. Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai skanus užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui ir furšetams. Man labai patinka, kad kiekviena užkandžio porcija yra atskira. Paprastai vienam žmogui užtenka 3 grybų. Jie visada labai populiarūs ir ne tik dėl to, kad atrodo originaliai, bet greičiau dėl to, kad yra labai skanūs – įdaro ir pievagrybių derinys puikus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    7 skiltelės
  • Sūris
    450 gramų
  • Krabų lazdelės
    450 gramų
  • Svogūnų laiškai
    1 vnt (saujelė)
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Dideli pievagrybiai
    30 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nuimame stiebus.
    1. Grybus nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nuimame stiebus.
  • Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, krabų lazdeles, česnaką.
    2. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, krabų lazdeles, česnaką.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sumaišykite su smulkintais ingredientais ir pagardinkite majonezu.
    3. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sumaišykite su smulkintais ingredientais ir pagardinkite majonezu.
  • Gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite grybus.
    4. Gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite grybus.
  • Reklama
  • Įdarykite grybus.
    5. Įdarykite grybus.
  • Grybus dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą tarp jų, kad nesuliptų.
    6. Grybus dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą tarp jų, kad nesuliptų.
  • Reklama
  • Užkandį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Gero apetito!
    7. Užkandį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai