Pievagrybiai įdaryti krabų lazdelėmis
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai mielas ir skanus užkandis, kuris atrodo itin elegantiškai ir visada patraukia svečių dėmesį. Krabų lazdelėmis įdaryti pievagrybiai – labai skanus užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui ir furšetams. Man labai patinka, kad kiekviena užkandžio porcija yra atskira. Paprastai vienam žmogui užtenka 3 grybų. Jie visada labai populiarūs ir ne tik dėl to, kad atrodo originaliai, bet greičiau dėl to, kad yra labai skanūs – įdaro ir pievagrybių derinys puikus.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai7 skiltelės
-
Sūris450 gramų
-
Krabų lazdelės450 gramų
-
Svogūnų laiškai1 vnt (saujelė)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Dideli pievagrybiai30 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nuimame stiebus.
-
2. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, krabų lazdeles, česnaką.
-
Reklama
-
3. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Sumaišykite su smulkintais ingredientais ir pagardinkite majonezu.
-
4. Gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite grybus.
-
Reklama
-
5. Įdarykite grybus.
-
6. Grybus dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą tarp jų, kad nesuliptų.
-
Reklama
-
7. Užkandį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama