Perlinės kruopos su mėsa puode orkaitėje

Perlinės kruopos su mėsa puode orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Perlinės kruopos su mėsa puode orkaitėje – idealus patiekalas sotiems ir skaniems pietums ar vakarienei! Patiekalą lengva paruošti ir patiks visai šeimai. Pirmiausia pamirkykite perlines kruopas. Mėsą pakepinkite su svogūnu ir česnaku. Visus ingredientus sudėkite į puodus ir užpilkite verdančiu vandeniu. Puodus uždenkite folija. Pašaukite į orkaitę 1,5 valandos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sviestas
    50 gramų
  • Perlinės kruopos
    250 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    3 vnt
  • Jautiena
    600 gramų
  • Susmulkintos petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia perlines kruopas reikia gerai nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 3-4 valandoms.
    1. Pirmiausia perlines kruopas reikia gerai nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 3-4 valandoms.
  • Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Tada reikia susmulkinti svogūną ir pakepinti augaliniu aliejumi pateptoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite česnaką ir ...
    3. Tada reikia susmulkinti svogūną ir pakepinti augaliniu aliejumi pateptoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite česnaką ir mėsą ir kepkite ant stiprios ugnies 5–10 minučių, kol mėsa taps auksinės spalvos. Tada gautą mišinį paskleiskite į puodus, įberkite prieskonių ir druskos pagal skonį.
  • Dabar nupilkite likusį vandenį iš perlinių kruopų ir paskleiskite į puodus ant mėsos ir svogūnų.
    4. Dabar nupilkite likusį vandenį iš perlinių kruopų ir paskleiskite į puodus ant mėsos ir svogūnų.
  • Reklama
  • Viską užpilkite verdančiu vandeniu, kad jis 1 cm apsemtų puodo turinį.
    5. Viską užpilkite verdančiu vandeniu, kad jis 1 cm apsemtų puodo turinį.
  • Puodus, uždengtus folija, pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir pal...
    6. Puodus, uždengtus folija, pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir palikite indą orkaitėje dar valandai. Tada išjunkite orkaitę, bet palikite puodus joje dar pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Pabarstykite gatavą patiekalą žolelėmis ir į kiekvieną puodą įdėkite po gabalėlį sviesto. Gero apetito!
    7. Pabarstykite gatavą patiekalą žolelėmis ir į kiekvieną puodą įdėkite po gabalėlį sviesto. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai