Peraugusių agurkų salotos žiemai be sterilizacijos

Peraugusių agurkų salotos žiemai be sterilizacijos

3.6 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
12 val.

Apie receptą

Peraugusių agurkų salotos žiemai be sterilizacijos – naudingas ir labai praktiškas ruošinys, recepto reikės kiekvienam. Taigi būtinai atkreipkite dėmesį! Peraugusių agurkų salotos žiemai idealiai tiks toms šeimininkėms, kurios nuskynė peraugusių daržovių derlių. Salotų skonis tiesiog nuostabus, todėl negalima sakyti, kad agurkai buvo dideli. Peraugusių agurkų neišmeskite, o iš jų išsivirkite skanių ir sveikų salotų žiemai.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    1 kilogramas
  • Cukrus
    7 gramų
  • Druska
    15 gramų
  • Vanduo
    500 gramų
  • Actas 9%
    30 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Pipirų žirneliai
    3~4 vnt
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Krapai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingridientus žiemai peraugusių agurkų salotoms gaminti.
    1. Paruoškite ingridientus žiemai peraugusių agurkų salotoms gaminti.
  • Peraugusius agurkus nuplaukite ir supjaustykite žiedais.
    2. Peraugusius agurkus nuplaukite ir supjaustykite žiedais.
  • Reklama
  • Į paruoštą sterilizuotą stiklainį suberkite visus prieskonius: česnaką, krapus, pipirų žirnelius ir lauro lapą.
    3. Į paruoštą sterilizuotą stiklainį suberkite visus prieskonius: česnaką, krapus, pipirų žirnelius ir lauro lapą.
  • Į stiklainį sudėkite agurkų žiedus.
    4. Į stiklainį sudėkite agurkų žiedus.
  • Reklama
  • Agurkus užpilkite verdančiu vandeniu, palikite šioje formoje 10 minučių.
    5. Agurkus užpilkite verdančiu vandeniu, palikite šioje formoje 10 minučių.
  • Tada nupilkite vandenį nuo agurkų – paruoškite marinatą. Supilkite druską, cukrų, užpilkite actu ir užvirkite marinatą.
    6. Tada nupilkite vandenį nuo agurkų – paruoškite marinatą. Supilkite druską, cukrų, užpilkite actu ir užvirkite marinatą.
  • Reklama
  • Karštu marinatu užpilkite salotas ir iš karto užsukite dangčius. Leiskite salotoms atvėsti. Po to pertvarkykite saugojimui tamsioje vieto...
    7. Karštu marinatu užpilkite salotas ir iš karto užsukite dangčius. Leiskite salotoms atvėsti. Po to pertvarkykite saugojimui tamsioje vietoje. Salotų derlius - dvi skardinės po 0,5 litro. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai