Paprastas receptas Silkė po kailiu

Paprastas receptas Silkė po kailiu

4.6 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šios salotos yra rusų virtuvės klasika. Jos ruošiamos ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui. Tai skanu, lengva ir labai sotu. Ilgiausias procesas – daržovių virimas. Patariu tai padaryti iš anksto, kad jie gerai atvėstų. Labai svarbu kruopščiai išvalyti žuvies kaulus. Ir tada viskas bus tikrai greita ir paprasta. Taigi, pristatau jūsų dėmesiui paprastą receptą „Silkė po kailiu“. Salotas galite formuoti porcijomis arba ant didelio indo.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lengvai sūdyta silkė
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt (didelis)
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Burokėliai
    1~2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Cukrus, actas, druska, majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves, burokėlius, morkas išvirkite, kol suminkštės. Tada nulupkite ir sutarkuokite.
    1. Bulves, burokėlius, morkas išvirkite, kol suminkštės. Tada nulupkite ir sutarkuokite.
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Įpilkite cukraus, žiupsnelį druskos ir acto. Išmaišykite ir palikite šiek tiek pasimarinuoti svogūnui.
    2. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Įpilkite cukraus, žiupsnelį druskos ir acto. Išmaišykite ir palikite šiek tiek pasimarinuoti svogūnui.
  • Reklama
  • Silkę nulupkite, filė supjaustykite mažais kubeliais. Paskirstykite lygiu sluoksniu ant serviravimo lėkštės. Pabarstykite šiek tiek druskos.
    3. Silkę nulupkite, filė supjaustykite mažais kubeliais. Paskirstykite lygiu sluoksniu ant serviravimo lėkštės. Pabarstykite šiek tiek druskos.
  • Pabarstykite svogūnu ir patepkite majonezu.
    4. Pabarstykite svogūnu ir patepkite majonezu.
  • Reklama
  • Toliau – bulvės, kurias reikia pasūdyti ir patepti majonezu, ir morkos.
    5. Toliau – bulvės, kurias reikia pasūdyti ir patepti majonezu, ir morkos.
  • Dar kartą patepkite majonezu ir lygiu sluoksniu išdėliokite burokėlius. Viršų patepkite majonezu ir, jei norite, papuoškite šviežiomis žo...
    6. Dar kartą patepkite majonezu ir lygiu sluoksniu išdėliokite burokėlius. Viršų patepkite majonezu ir, jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis. Leiskite salotoms pasistovėti porą valandų ir galėsite patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai