Paprasta pica su svogūnais

Paprasta pica su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val. 15 min.

Apie receptą

Pagrindiniai bet kurios picos komponentai yra tešla ir padažas, o priedai gali būti labai įvairūs. Siūlau išsikepti paprastą picą su svogūnais. Labai plona ir skani tešla puikiai dera su svogūnų įdaru! Iš nurodyto tešlai skirto ingredientų kiekio išeina dvi vidutinės picos, kurių skersmuo apie 30 cm. Ingredientus įdarui nurodžiau vienai picai. Dalį tešlos galite užšaldyti arba iš karto panaudoti antrai panašiai ar bet kokiai kitai picai gaminti. Jei namuose neturėjote dešrelių ar pomidorų, bet labai norite išsikepti picą, rekomenduoju atidžiau pažvelgti į šį receptą. Pica su svogūnais skani ir soti, išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    125 mililitrai
  • Miltai
    200 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Sausos mielės
    1,25 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Sojų padažas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kečupas
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Pradėkite nuo picos tešlos gaminimo. Norėdami tai padaryti, į šiltą vandenį įpilkite mielių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 10-15 min...
    2. Pradėkite nuo picos tešlos gaminimo. Norėdami tai padaryti, į šiltą vandenį įpilkite mielių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kol mielės pakils.
  • Reklama
  • Į gilų dubenį suberkite miltus ir druską. Sudėkite pakilusias mieles.
    3. Į gilų dubenį suberkite miltus ir druską. Sudėkite pakilusias mieles.
  • Viską išmaišykite šaukštu ir supilkite alyvuogių aliejų.
    4. Viską išmaišykite šaukštu ir supilkite alyvuogių aliejų.
  • Reklama
  • Rankomis minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Suminkykite į rutulį ir uždenkite rankšluosčiu.
    5. Rankomis minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Suminkykite į rutulį ir uždenkite rankšluosčiu.
  • Palikite tešlą šiltoje vietoje 30-40 minučių, kol ji pakils.
    6. Palikite tešlą šiltoje vietoje 30-40 minučių, kol ji pakils.
  • Reklama
  • Įdarui svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais ir pakepinkite, kol visiškai iškeps. Pabaigoje įpilkite druskos pagal skonį ir soj...
    7. Įdarui svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais ir pakepinkite, kol visiškai iškeps. Pabaigoje įpilkite druskos pagal skonį ir sojų padažo.
  • Tešlą padalinkite į dvi dalis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite ir atsargiai perkelkite į riebalais išteptą kepimo fo...
    8. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite ir atsargiai perkelkite į riebalais išteptą kepimo formą. Rankomis suformuokite mažus šonus ir sutepkite tešlą kečupu ar bet kokiu pomidorų padažu.
  • Reklama
  • Ant viršaus tolygiai paskleiskite svogūnų įdarą.
    9. Ant viršaus tolygiai paskleiskite svogūnų įdarą.
  • Picą apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 240 laipsnių temperatūroje apie 10 min.
    10. Picą apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 240 laipsnių temperatūroje apie 10 min.
  • Reklama
  • Svogūnų pica paruošta. Supjaustykite porcijomis ir patiekite.
    11. Svogūnų pica paruošta. Supjaustykite porcijomis ir patiekite.
  • Švelni ir plona tešla su kvapniu svogūnų įdaru jums tikrai patiks! Skanaus!
    12. Švelni ir plona tešla su kvapniu svogūnų įdaru jums tikrai patiks! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai