Paprasta pica su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Pagrindiniai bet kurios picos komponentai yra tešla ir padažas, o priedai gali būti labai įvairūs. Siūlau išsikepti paprastą picą su svogūnais. Labai plona ir skani tešla puikiai dera su svogūnų įdaru! Iš nurodyto tešlai skirto ingredientų kiekio išeina dvi vidutinės picos, kurių skersmuo apie 30 cm. Ingredientus įdarui nurodžiau vienai picai. Dalį tešlos galite užšaldyti arba iš karto panaudoti antrai panašiai ar bet kokiai kitai picai gaminti. Jei namuose neturėjote dešrelių ar pomidorų, bet labai norite išsikepti picą, rekomenduoju atidžiau pažvelgti į šį receptą. Pica su svogūnais skani ir soti, išbandykite!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo125 mililitrai
-
Miltai200 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Alyvuogių aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Sausos mielės1,25 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus0,5 arbatinio šaukštelio
-
Svogūnai2 vnt
-
Sojų padažas1 arbatinis šaukštelis
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kečupaspagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
-
2. Pradėkite nuo picos tešlos gaminimo. Norėdami tai padaryti, į šiltą vandenį įpilkite mielių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kol mielės pakils.
-
Reklama
-
3. Į gilų dubenį suberkite miltus ir druską. Sudėkite pakilusias mieles.
-
4. Viską išmaišykite šaukštu ir supilkite alyvuogių aliejų.
-
Reklama
-
5. Rankomis minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Suminkykite į rutulį ir uždenkite rankšluosčiu.
-
6. Palikite tešlą šiltoje vietoje 30-40 minučių, kol ji pakils.
-
Reklama
-
7. Įdarui svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais ir pakepinkite, kol visiškai iškeps. Pabaigoje įpilkite druskos pagal skonį ir sojų padažo.
-
8. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite ir atsargiai perkelkite į riebalais išteptą kepimo formą. Rankomis suformuokite mažus šonus ir sutepkite tešlą kečupu ar bet kokiu pomidorų padažu.
-
Reklama
-
9. Ant viršaus tolygiai paskleiskite svogūnų įdarą.
-
10. Picą apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 240 laipsnių temperatūroje apie 10 min.
-
Reklama
-
11. Svogūnų pica paruošta. Supjaustykite porcijomis ir patiekite.
-
12. Švelni ir plona tešla su kvapniu svogūnų įdaru jums tikrai patiks! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama