Padažas su malta mėsa
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Padažas yra puikus priedas prie pagrindinių patiekalų. Patiekite su koše ar makaronais, valgykite su duona ar bulvėmis. Galite naudoti ne tik mėsą ar grybus, čia puikiai tiks bet koks faršas (vištiena, kiauliena, jautiena ir kt.). Galite gaminti pomidorų padažą arba kreminį padažą. Patiekite iš karto po paruošimo arba valgykite visą dieną. Vos pusvalandis ir skanus kreminis padažas jau ant jūsų stalo.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riebalai arba sviestas3 šaukštai
-
Malta kiauliena350 gramų
-
Svogūnai0.5 vnt
-
Miltai1/3 stiklinės
-
Pienas4 stiklinės
-
Vištienos prieskoniai1 šaukštelis
-
Druska ir malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ant ugnies uždėkite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Sudėkite kiaulienos faršą ir sutrinkite mentele.
-
2. Pusę mažo svogūno smulkiai supjaustykite ir suberkite į faršą.
-
Reklama
-
3. Svogūną pakepinkite 3-5 minutes, tada sudėkite riebalus arba sviestą.
-
4. Ištirpus riebalams, suberkite miltus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Keptuvės turinį pakepinkite apie 10 min.
-
6. Pamažu supilkite pieną, įberkite druskos, pipirų, įberkite vištienos prieskonių.
-
Reklama
-
7. Padažą troškinkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies, kol susidarys tirštas mišinys.
-
8. Paruoštą padažą patiekite iš karto po gaminimo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama