Originalus moliūgų ir cinamono pyragas

Originalus moliūgų ir cinamono pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Šis pyragas skiriasi nuo įprastų; jame naudojamas žalias moliūgas, o ne moliūgų tyrė. Jo konsistencija yra stambesnė ir labiau briaunuota. Rekomenduoju pasigaminti originalų cinamoninį moliūgų pyragą. Be žalio moliūgo, naudoju dviejų rūšių tešlą: skystą ir trupininę. Jei neturite moliūgo, galite naudoti cukiniją arba morką. Prieš patiekdami, šiek tiek atvėsinkite gatavą pyragą ir galite juo mėgautis šiltu arba atšaldytu, priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Patiekite su arbata, kava arba pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    2 stiklinės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus
    0,5 stiklinės
  • Rudasis cukrus
    1 puodelis
  • Augalinis aliejus
    0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Žalias tarkuotas moliūgas
    1 puodelis
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite 1,5 puodelio miltų, 0,5 puodelio įprasto cukraus, sodos, kepimo miltelių, 1,5 arbatinio šaukštelio cinamono, 0,5 arbatinio ša...
    1. Sumaišykite 1,5 puodelio miltų, 0,5 puodelio įprasto cukraus, sodos, kepimo miltelių, 1,5 arbatinio šaukštelio cinamono, 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
  • Kitame dubenyje įpilkite 0,5 puodelio rudojo cukraus, augalinio aliejaus, kiaušinių, tarkuoto žalio moliūgų ir vanilės.
    2. Kitame dubenyje įpilkite 0,5 puodelio rudojo cukraus, augalinio aliejaus, kiaušinių, tarkuoto žalio moliūgų ir vanilės.
  • Reklama
  • Į virtuvinį kombainą suberkite likusį rudąjį cukrų, likusius miltus, 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, likusį cinamoną ir sviestą. Sumaiš...
    3. Į virtuvinį kombainą suberkite likusį rudąjį cukrų, likusius miltus, 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, likusį cinamoną ir sviestą. Sumaišykite, kol susidarys trupiniai.
  • Į skystus ingredientus dubenyje suberkite sausus ingredientus, bet ne iš virtuvinio kombaino dubens, o tuos, kuriuos sumaišėte pirmame ži...
    4. Į skystus ingredientus dubenyje suberkite sausus ingredientus, bet ne iš virtuvinio kombaino dubens, o tuos, kuriuos sumaišėte pirmame žingsnyje, ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo indą ištepkite sviestu, supilkite pusę tešlos, tada suberkite pusę sausų trupinių iš trintuvo.
    5. Kepimo indą ištepkite sviestu, supilkite pusę tešlos, tada suberkite pusę sausų trupinių iš trintuvo.
  • Supilkite likusią tešlą ir suberkite likusius trupinius, pagaliuku šiek tiek pamaišykite tešlą.
    6. Supilkite likusią tešlą ir suberkite likusius trupinius, pagaliuku šiek tiek pamaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55–60 minučių, tada išimkite skardą ir palikite 5 minutėms.
    7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55–60 minučių, tada išimkite skardą ir palikite 5 minutėms.
  • Po 5 minučių išimkite pyragą iš formos ir patiekite arba visiškai atvėsinkite ir mėgaukitės.
    8. Po 5 minučių išimkite pyragą iš formos ir patiekite arba visiškai atvėsinkite ir mėgaukitės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai