Omletas su tunu ir pomidorais
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Purus omletas traškiais kraštais ir sodrus tuno įdaras su pomidorais, sūriu ir špinatais - puikiai jūsų dienos pradžiai.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai6 vnt
-
Konservuotas tunas1 skardinė (gabalėliais)
-
Vyšniniai pomidorai150 gramų
-
Špinatai1/2 pakuotės (maža)
-
Svogūnų laiškai3~4 vnt
-
Tarkuotas sūris3~4 šaukštai
-
Sviestas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Įkulkite kiaušinius į gilų dubenį, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir įpilkite porą šaukštų šalto vandens. Lengvai išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite aliejaų keptuvėje. Supilkite pusę kiaušinių masės ir paskrudinkite omletą, šiek tiek pakeldami kraštus, leiskite masei nutekėti iki apačios ir paruduoti.
-
4. Kai omletas ant viršaus sutirštės, pabarstykite tarkuotu sūriu, smulkintais svogūnais ir špinatais (visko po pusę).
-
Reklama
-
5. Ant viršaus uždėkite pusę tuno ir pomidorų.
-
6. Sulenkite omletą per pusę, kad įdaras būtų šiek tiek matomas, ir padėkite ant lėkštės. Pakartokite viską iškepdami antrą omletą.
-
Reklama
-
7. Patiekite iš karto su skrudinta duona.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama