Obuolių pyragas Nematomas

Obuolių pyragas Nematomas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visiems paprastų naminių kepinių mėgėjams noriu pasiūlyti išsikepti „nematomą“ obuolių pyragą. Subtilus, tirpstantis burnoje, jis neabejotinai patiks suaugusiems ir vaikams. Šis pyragas gavo savo pavadinimą neatsitiktinai. Tešlos labai mažai ir ji tokia lengva, kad tiesiogine prasme nesijaučia. Šis sodrus obuolių pyragas su neįtikėtina pluta tikrai jus sužavės. Jei pageidaujama, į receptą dėl skonio galima pridėti vanilės arba cinamono.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    70 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    70 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Obuoliai
    3~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Paruoškite visus ingredientus.
    1. Visų pirma įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Reklama
  • Įpilkite pieno ir augalinio aliejaus.
    3. Įpilkite pieno ir augalinio aliejaus.
  • Suberkite išsijotą sodą ir miltus.
    4. Suberkite išsijotą sodą ir miltus.
  • Reklama
  • Išmaišykite iki vientisos masės.
    5. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėti į tešlą.
    6. Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėti į tešlą.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišyti ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą. Dėkite į orkaitę 30 minučių.
    7. Viską gerai išmaišyti ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą. Dėkite į orkaitę 30 minučių.
  • Norėdami paruošti įdarą, sumaišykite kiaušinį, cukrų ir sviestą. Išplakti iki vientisos masės.
    8. Norėdami paruošti įdarą, sumaišykite kiaušinį, cukrų ir sviestą. Išplakti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Pyragas pradėjo po truputį ruduoti.
    9. Pyragas pradėjo po truputį ruduoti.
  • Užpilkite įdaru ir dėkite atgal į orkaitę.
    10. Užpilkite įdaru ir dėkite atgal į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite dar 10 minučių.
    11. Kepkite dar 10 minučių.
  • Jei pageidaujama, prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.
    12. Jei pageidaujama, prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai