Obuolių pyragas Nematomas
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Visiems paprastų naminių kepinių mėgėjams noriu pasiūlyti išsikepti „nematomą“ obuolių pyragą. Subtilus, tirpstantis burnoje, jis neabejotinai patiks suaugusiems ir vaikams. Šis pyragas gavo savo pavadinimą neatsitiktinai. Tešlos labai mažai ir ji tokia lengva, kad tiesiogine prasme nesijaučia. Šis sodrus obuolių pyragas su neįtikėtina pluta tikrai jus sužavės. Jei pageidaujama, į receptą dėl skonio galima pridėti vanilės arba cinamono.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai70 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus70 gramų
-
Pienas100 mililitrų
-
Aliejus2 šaukštai
-
Soda1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sviestas1 šaukštas
-
Cukrus3 šaukštai
-
Obuoliai3~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Įpilkite pieno ir augalinio aliejaus.
-
4. Suberkite išsijotą sodą ir miltus.
-
Reklama
-
5. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėti į tešlą.
-
Reklama
-
7. Viską gerai išmaišyti ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą. Dėkite į orkaitę 30 minučių.
-
8. Norėdami paruošti įdarą, sumaišykite kiaušinį, cukrų ir sviestą. Išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
9. Pyragas pradėjo po truputį ruduoti.
-
10. Užpilkite įdaru ir dėkite atgal į orkaitę.
-
Reklama
-
11. Kepkite dar 10 minučių.
-
12. Jei pageidaujama, prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama