Naminis majonezas su česnaku ir žolelėmis

Naminis majonezas su česnaku ir žolelėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Salotų padažui naudokite naminį majonezą su česnaku ir žolelėmis. Galite paruošti greitai ir lengvai. Tačiau šio majonezo kokybė ir skonis yra puikus! Kiaušinių ir saulėgrąžų aliejaus dažniausiai galima rasti kiekvienuose namuose. Rekomenduoju patiems pasigaminti naminį majonezą su česnaku ir žolelėmis. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai viską gerai išplakti trintuvu.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    200 mililitrų
  • Cukrus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Ryžių actas
    1 šaukštelis
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Susmulkinti žalumynai
    1~2 šaukštai (švieži arba džiovinti)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Paimkite siaurą indą, pavyzdžiui, stiklainį arba aukštą stiklinę. Įmuškite kiaušinį.
    2. Paimkite siaurą indą, pavyzdžiui, stiklainį arba aukštą stiklinę. Įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų.
    3. Įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų.
  • Plona srovele supilkite aliejų, kad kiaušinis liktų apačioje.
    4. Plona srovele supilkite aliejų, kad kiaušinis liktų apačioje.
  • Reklama
  • Įdėkite maišytuvą į stiklainį, padėkite ant dugno ir įjunkite. Proceso metu pakelkite maišytuvą į viršų, kad aliejus mažomis porcijomis t...
    5. Įdėkite maišytuvą į stiklainį, padėkite ant dugno ir įjunkite. Proceso metu pakelkite maišytuvą į viršų, kad aliejus mažomis porcijomis tekėtų į kiaušinį.
  • Įdėkite česnako skiltelę, žoleles ir ryžių actą. Vėl plakite.
    6. Įdėkite česnako skiltelę, žoleles ir ryžių actą. Vėl plakite.
  • Reklama
  • Majonezas paruoštas. Laikyti šaldytuve.
    7. Majonezas paruoštas. Laikyti šaldytuve.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai