Naminis majonezas su česnaku ir žolelėmis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Salotų padažui naudokite naminį majonezą su česnaku ir žolelėmis. Galite paruošti greitai ir lengvai. Tačiau šio majonezo kokybė ir skonis yra puikus! Kiaušinių ir saulėgrąžų aliejaus dažniausiai galima rasti kiekvienuose namuose. Rekomenduoju patiems pasigaminti naminį majonezą su česnaku ir žolelėmis. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai viską gerai išplakti trintuvu.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus200 mililitrų
-
Cukrus1/2 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
-
Ryžių actas1 šaukštelis
-
Česnakai1 skiltelė
-
Susmulkinti žalumynai1~2 šaukštai (švieži arba džiovinti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Paimkite siaurą indą, pavyzdžiui, stiklainį arba aukštą stiklinę. Įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų.
-
4. Plona srovele supilkite aliejų, kad kiaušinis liktų apačioje.
-
Reklama
-
5. Įdėkite maišytuvą į stiklainį, padėkite ant dugno ir įjunkite. Proceso metu pakelkite maišytuvą į viršų, kad aliejus mažomis porcijomis tekėtų į kiaušinį.
-
6. Įdėkite česnako skiltelę, žoleles ir ryžių actą. Vėl plakite.
-
Reklama
-
7. Majonezas paruoštas. Laikyti šaldytuve.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama