Naminės bandelės su varškės įdaru

Naminės bandelės su varškės įdaru

4.5 (6 įvertinimai)

15 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Prisiminkime kartu vaikystėje taip mėgtą bandelių skonį. Jos buvo minkštos ir vienu metu trapios, su subtiliu įdaru. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti namines bandeles su varške. Naminiai pyragaičiai yra mano stiprybė, o juo labiau iš senų receptų. Tokius sukulentus kepė tik močiutė, parduotuvėje nerasite. Bandelės yra neįtikėtinai skanios, minkštos ir švelnios. Mano šeima jas suvalgo iš karto, net rytojui nebelieka nieko, manau, kad taip bus ir tau.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    70 gramų
  • Grietinė
    5 šaukštai (20% riebumo)
  • Miltai
    400 gramų
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Druska
    pagal skonį
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Varškė
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į maišytuvo dubenį suberkite 3 šaukštus grietinės (20% riebumo), suberkite cukrų (1 šaukštą palikite įdarui), plakite porą minučių.
    1. Į maišytuvo dubenį suberkite 3 šaukštus grietinės (20% riebumo), suberkite cukrų (1 šaukštą palikite įdarui), plakite porą minučių.
  • Į dubenį įmuškite 1 kambario temperatūros vištienos kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos.
    2. Į dubenį įmuškite 1 kambario temperatūros vištienos kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Į išplaktą masę įdėkite gabalėlį minkšto sviesto ir plakite porą minučių.
    3. Į išplaktą masę įdėkite gabalėlį minkšto sviesto ir plakite porą minučių.
  • Miltus (350 gramų) persijokite tiesiai į dubenį, čia suberkite sodą, išmaišykite.
    4. Miltus (350 gramų) persijokite tiesiai į dubenį, čia suberkite sodą, išmaišykite.
  • Reklama
  • Stalą pabarstykite miltais ir padėkite tešlą, minkykite rankomis, minkykite keletą minučių. Išminkę palikite kelioms minutėms.
    5. Stalą pabarstykite miltais ir padėkite tešlą, minkykite rankomis, minkykite keletą minučių. Išminkę palikite kelioms minutėms.
  • Įdarui: baltymus atskirkite nuo trynio, baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki purumo, tada suberkite likusį cukrų ir plakite toliau.
    6. Įdarui: baltymus atskirkite nuo trynio, baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki purumo, tada suberkite likusį cukrų ir plakite toliau.
  • Reklama
  • Varškę sutrinkite šakute, suberkite į ją išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite. Įdėkite likusios grietinės ir 1 šaukštą miltų, gerai iš...
    7. Varškę sutrinkite šakute, suberkite į ją išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite. Įdėkite likusios grietinės ir 1 šaukštą miltų, gerai išmaišykite.
  • Padalinkite tešlą į 4 dalis, kiekvieną iškočiokite ne daugiau kaip 5 milimetrų storio, specialia formele arba paprasta stikline išpjaukit...
    8. Padalinkite tešlą į 4 dalis, kiekvieną iškočiokite ne daugiau kaip 5 milimetrų storio, specialia formele arba paprasta stikline išpjaukite apvalias formeles.
  • Reklama
  • Tešla turi būti šiek tiek storesnė aplink kraštus, todėl ją šiek tiek prispauskite pirštais į centrą. Vienoje pusėje šaukštu paskleiskite...
    9. Tešla turi būti šiek tiek storesnė aplink kraštus, todėl ją šiek tiek prispauskite pirštais į centrą. Vienoje pusėje šaukštu paskleiskite įdarą, o kita uždenkite įdarą, suformuodami kišenę. Sukulentus perkelkite į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi ir sutepkite tryniu.
  • Sukulentus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Patiekite ant stalo jau atvėsusius kepinius.
    10. Sukulentus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Patiekite ant stalo jau atvėsusius kepinius.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai