Moliūgas troškintas su kiauliena

Moliūgas troškintas su kiauliena

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sultingas ir aromatingas moliūgas, troškintas su kiauliena – puikus patiekalas kasdieniniam stalui. Moliūgo ir kiaulienos derinys tiesiog tobulas, o žalumynai ir daržovės suteikia ypatingo, nepamirštamo aromato. Kad su kiauliena troškintas moliūgas būtų skanus, svarbu pasirinkti tinkamą moliūgą. Daržovė turi būti prinokusi. Įprastą pietų stalą galite paįvairinti tokiu paprastu antruoju patiekalu. Taip pat galite naudoti šaldytą moliūgą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Moliūgas
    300 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Su kiauliena troškintą moliūgą paruošti labai paprasta: mėsa ir daržovės iš karto kepamos, o pabaigoje dedamas moliūgas ir viskas troškin...
    1. Su kiauliena troškintą moliūgą paruošti labai paprasta: mėsa ir daržovės iš karto kepamos, o pabaigoje dedamas moliūgas ir viskas troškinama ant silpnos ugnies. Bet pradėkime iš eilės.
  • Vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytą kiaulieną apkepkite augaliniame aliejuje. Įpusėjus kepti suberkite svogūną, o tada morkas. Kepki...
    2. Vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytą kiaulieną apkepkite augaliniame aliejuje. Įpusėjus kepti suberkite svogūną, o tada morkas. Kepkite, kol iškeps.
  • Reklama
  • Pagal skonį pasūdykite, įpilkite vandens arba daržovių sultinio. Troškinkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies.
    3. Pagal skonį pasūdykite, įpilkite vandens arba daržovių sultinio. Troškinkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies.
  • Tuo tarpu moliūgą supjaustykite tokio pat dydžio kaip kiauliena ir uždėkite ant viršaus. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens ir tr...
    4. Tuo tarpu moliūgą supjaustykite tokio pat dydžio kaip kiauliena ir uždėkite ant viršaus. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens ir troškinkite, kol moliūgas iškeps.
  • Reklama
  • Kai moliūgas tampa minkštas, patiekalas yra paruoštas. Būtinai palikite šiek tiek sultinio.
    5. Kai moliūgas tampa minkštas, patiekalas yra paruoštas. Būtinai palikite šiek tiek sultinio.
  • Prieš patiekdami papuoškite petražolėmis ir patiekite patiekalą karštą.
    6. Prieš patiekdami papuoškite petražolėmis ir patiekite patiekalą karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai