Moliūgas troškintas su kiauliena
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sultingas ir aromatingas moliūgas, troškintas su kiauliena – puikus patiekalas kasdieniniam stalui. Moliūgo ir kiaulienos derinys tiesiog tobulas, o žalumynai ir daržovės suteikia ypatingo, nepamirštamo aromato. Kad su kiauliena troškintas moliūgas būtų skanus, svarbu pasirinkti tinkamą moliūgą. Daržovė turi būti prinokusi. Įprastą pietų stalą galite paįvairinti tokiu paprastu antruoju patiekalu. Taip pat galite naudoti šaldytą moliūgą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Moliūgas300 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Petražolėspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Su kiauliena troškintą moliūgą paruošti labai paprasta: mėsa ir daržovės iš karto kepamos, o pabaigoje dedamas moliūgas ir viskas troškinama ant silpnos ugnies. Bet pradėkime iš eilės.
-
2. Vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytą kiaulieną apkepkite augaliniame aliejuje. Įpusėjus kepti suberkite svogūną, o tada morkas. Kepkite, kol iškeps.
-
Reklama
-
3. Pagal skonį pasūdykite, įpilkite vandens arba daržovių sultinio. Troškinkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies.
-
4. Tuo tarpu moliūgą supjaustykite tokio pat dydžio kaip kiauliena ir uždėkite ant viršaus. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens ir troškinkite, kol moliūgas iškeps.
-
Reklama
-
5. Kai moliūgas tampa minkštas, patiekalas yra paruoštas. Būtinai palikite šiek tiek sultinio.
-
6. Prieš patiekdami papuoškite petražolėmis ir patiekite patiekalą karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama