Mišrainė su rūkyta skumbre
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Neįprastų derinių gerbėjams ši mišrainė tikrai patiks! Joje dera karštai rūkyta skumbrė, varškė, raudonasis svogūnas ir grietinėlė. Labai greitai pagaminama ir dar greičiau suvalgoma. Štai paprastos mišrainės su rūkyta skumbre receptas. Aš naudoju karštai rūkytą žuvį, nes ji stebėtinai puikiai dera su pieno produktais, būtent varške ir grietinėle. Beje, grietinėlę galima pakeisti grietine ar jogurtu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai1 skiltelė
-
Skumbrė250 gramų (karšto rūkymo)
-
Varškė250 gramų
-
Grietinėlė2 šaukštai
-
Raudonasis svogūnas100 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuimkite odelę nuo rūkytos skumbrės. Filė sutrinkite šakute.
-
2. Sudėkite varškę, spaustą česnaką ir grietinėlę. Sumaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Raudonąjį svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite.
-
4. Sudėkite svogūną į salotų dubenį ir sumaišykite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama