Mišrainė su rūkyta skumbre

Mišrainė su rūkyta skumbre

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Neįprastų derinių gerbėjams ši mišrainė tikrai patiks! Joje dera karštai rūkyta skumbrė, varškė, raudonasis svogūnas ir grietinėlė. Labai greitai pagaminama ir dar greičiau suvalgoma. Štai paprastos mišrainės su rūkyta skumbre receptas. Aš naudoju karštai rūkytą žuvį, nes ji stebėtinai puikiai dera su pieno produktais, būtent varške ir grietinėle. Beje, grietinėlę galima pakeisti grietine ar jogurtu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Skumbrė
    250 gramų (karšto rūkymo)
  • Varškė
    250 gramų
  • Grietinėlė
    2 šaukštai
  • Raudonasis svogūnas
    100 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuimkite odelę nuo rūkytos skumbrės. Filė sutrinkite šakute.
    1. Nuimkite odelę nuo rūkytos skumbrės. Filė sutrinkite šakute.
  • Sudėkite varškę, spaustą česnaką ir grietinėlę. Sumaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
    2. Sudėkite varškę, spaustą česnaką ir grietinėlę. Sumaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Raudonąjį svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite.
    3. Raudonąjį svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite.
  • Sudėkite svogūną į salotų dubenį ir sumaišykite.
    4. Sudėkite svogūną į salotų dubenį ir sumaišykite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai